Gratis diagnose van spataderen beoordelingen

Mijn moeder ging met pensioen en werd opgenomen voor de gratis diagnose van spataderen. Zoals gezegd, heeft de kliniek quota gekregen in het kader van het programma Gezondheid van de Natie en voeren ze een bevolkingsonderzoek uit. En zij riepen quota op om iedereen uit te nodigen voor de enquête. Ze heeft me opgeschreven. En we hadden geluk dat ik me bij haar heb aangemeld en zelf naar daar ben gegaan en haar niet heb gestuurd. Telefonisch vragen ze om een ​​paspoort en een beleid. De kliniek bevindt zich in het centrale administratieve district van Moskou. Ze maken een pseudo-diagnose, waarvan het doel intimiderend is (echografie van de aderen wordt niet uitgevoerd) Verder ontdekken ze in de loop van het gesprek de dunne vlekken en begint de psychische druk. Ik heb geluk dat ik hiertegen bestand ben.
Na de reis vond ik beoordelingen hierover http://otzovik.com/reviews/estetiche. _russia_moscow Al vele jaren zijn ze niet gesloten. En het principe van werk is niet veranderd. Mensen zijn bang om voor gratis procedures te gaan, en ze komen nog steeds voor de quotacontrole. Ze hebben 4 gebieden - haarproblemen, dermatologie, problemen met overgewicht, spataderen.

"Onderzoek" wordt uitgevoerd in een klein kantoor met een bewakingscamera. Om op te sporen wanneer u een persoon moet toevoegen en de hoofdarts moet brengen. Tegelijkertijd met mij achter de muur was mijn grootmoeder, die net schreeuwde dat ze een trombus zou hebben. ie het doel om te intimideren, een persoon uit balans te brengen. Neem vervolgens het beleid OMS en bekijk gratis quota's. Ze komen terug met een suggestie van Tipo - dit is een set van procedures voor 200 duizend - aan jou bij een quotum van 170 of een andere goedkoop bij 75. De voorgestelde procedures zijn een boot op de microsferen van Zdorov Group LLC (Tver) (http://varifort.ru/), lpg-massage cederhouten vat, etc. Alleen van vitaal belang voor gepensioneerden.
In dit geval moet de leningsovereenkomst direct onmiddellijk zijn zonder te ondertekenen. Dus vertrok ik pas nadat ik 1,5 uur van mijn tijd verloor. Ik heb druk op mijn moeder voorkomen, maar ik wil andere gepensioneerden beveiligen.
Verkoop door OMS-bases te bellen en overheidsquota-programma's af te handelen, is niet de beste verkoopmethode. De link bevat beoordelingen over het gebruik van speciale add-ons in water, thee en koffie om zelfcontrole te verminderen. Te oordelen naar de beoordelingen - dergelijke verkoopmethoden bestaan ​​al meer dan een jaar. De kliniek verandert de positie niet. Alleen bij het aanvragen van diagnostiek geven ze het adres van een aangrenzend gebouw, noemen ze de kliniek niet, ze bellen vanaf verschillende mobiele nummers.

Ik kan niets zeggen over de procedures toen ik werd aangeboden om te kijken hoe de procedures werden uitgevoerd en meegenomen naar een andere verdieping, het enige dat mij werd getoond, is een nachtkastje met patiëntenkaarten.

Bel en bied gratis medisch onderzoek aan. Om te geloven?

Ik ben boos! Eerder, voortdurend genoemd met het voorstel van een massage, dan cosmetische diensten gratis van verschillende salons. Ik heb voor het eerst gedirigeerd, en toen ik eenmaal ging beseffen dat ik met zo'n harde druk dure, maar onbekende cosmetica of diensten heb opgelegd, kan ik er niet tegen.

Ik heb geleerd om meisjes uit callcenters te sturen, hoewel ze soms erg agressief zijn, alsof ik ze honderd roebels schuldig ben, verdomme! Meteen antwoord ik dat ik zelf gewend was om salons en cosmetica te kiezen, ik heb geen advies nodig. Gratis kaas alleen in een muizenval!

Maar hier is een nieuw verhaal! Ze bellen me zogenaamd vanuit het medisch centrum en bieden een gratis uitgebreid onderzoek van het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en zo. Ik doe gewoon mijn gezondheid en ik weet dat zulke dingen ongeveer 5-7 duizend kosten, en hier is het gratis!

Ik was zo in de war dat ik ermee instemde. Ik werd opgenomen en meerdere keren gevraagd of ik zou komen. En dan, als, zal een boete voor mij worden vrijgegeven, en ze maken geen grapjes met de gezondheid enzovoorts. Toen schakelden ze over naar een ander nummer en opnieuw: je komt, niets zal je pijn doen? Hier word ik gespannen.

Als gevolg daarvan zoek ik online, er is geen centrum op dit adres. Ik bel terug naar dat nummer, ze nemen me af. Nou, ben ik een sukkel? Natuurlijk is er geen verlangen meer om te gaan, maar er blijven twijfels bestaan. Of misschien geloven in een gratis enquête? Ik ben al een stapel deeg voor de artsen die zijn uitgegeven!

Meer over het onderwerp:

Feedback en opmerkingen

  • ✓ Alleen nieuwe antwoorden worden ontvangen.
  • ✓ E-mail wordt nergens geplaatst.
  • ✓ Je kunt je afmelden voor elke brief.

11 december 2017. Geroepen, beloofd, uitgenodigd. Ik lag bij de temperatuur. Ze zeiden dat ze binnen een week terug zouden bellen en dan zouden worden opgenomen voor een onderzoek (Novoslobodskaya Street, 3). Natuurlijk, kosteloos in het kader van het programma "Women's Health" in aanwezigheid van een Russisch paspoort Internet geopend. Begon geïnteresseerd te zijn. Dank aan iedereen die dergelijke oplichtingspraktijken schrijft en bespreekt. Ga nergens "gratis" heen. Er zijn geen zorgzame programma's. Zelfs voor geld worden we heel slecht behandeld en alleen gratis worden ze gefokt.

2018/03/02. Heel erg bedankt voor het feit dat er dergelijke sites en recensies op staan. In klasgenoten leidde ik tot zo'n advertentie, liet ik mijn telefoonnummer achter, schreef ik liever en wist ik het vervolgens. Maar alles was echter opgelost, hoewel ze haar tweede naam niet had geschreven. Dus ze bellen me vanuit het medisch centrum en noemen me bij naam en kwaliteit en bieden spinale onderzoeksdiensten aan op Novoslabodskaya D. 5. Ik vraag, wat is de naam van het medische centrum, de harde mannelijke stem antwoorden - Medtsentr.ru. Als ik op internet zoek, vond ik zo'n centrum niet op het aangegeven adres. Dat kwam deze beoordelingen tegen, dank je!

Gisteren (02/03/18) noemden ze me van een kleine horde zoals, het is ongeveer 1,5 uur om mijn rug kosteloos te diagnosticeren... na verloop van tijd zeggen ze...

Ik begon te googlen en vond deze beoordelingen.. bedankt

Bedankt voor de feedback. Nu belden ze, territoriaal metro Nevsky Prospect. 1,5 uur consultatie. Het leek heel vreemd dat het gratis was en er waren zoveel middelen bij betrokken. De stem is zo dat ik wil geloven, maar je begrijpt dat ze je proberen te ontbinden. Ik zocht naar beoordelingen, las en begreep dat ik me niet vergiste. Dank aan degenen die zich hier niet moeilijk kunnen afmelden.

Ja, ik ken zulke freebies! Zelf kocht ik op de een of andere manier in deze zaak. Ik ging naar de sportschool en lokte me alleen maar naar het feit dat het centrum pal naast mijn sportschool ligt.

Ik ging, zoals gezegd, alle orgels van de nieuwste apparatuur bekijken. Ik kwam. Er is geen centrum als zodanig, er hangt een twijfelachtig bord, dat binnen 5 minuten verwijderd kan worden, de gebruikelijke ingang tot een hoogbouw.Ik was ook beschaamd toen, maar je weet maar nooit, want nu worden er ook privé-centra gemaakt op de eerste verdiepingen van woongebouwen.

In de kelder was er echt een zogenaamd medisch centrum, zelfs bij de receptie. En wat hierna begon, is moeilijk in woorden te beschrijven! Er zaten er nog een paar zoals ik. We waren een uur lang verblind en toen haalden we papieren uit voor een handtekening van het type waarmee we instemmen met een onderzoek. In feite was er in deze kranten een regel dat we ermee instemden om te betalen voor het onderzoek van 9 800. Bijna een dozijn, niet slecht, toch?

Ik was zo moe dat ik niet eens vloekte, spuugde en wegging. Maar heb je enig idee hoe dit zou eindigen als ik niet zo zorgvuldig had gelezen?... Sorry voor de tijd en zenuwen! Alle gratis is een echtscheiding! Laat je niet misleiden!

Marianna, bedankt voor de reactie. Bent u toevallig bij Novoslobodskaya uitgenodigd? Mijn naam is er al voor de tweede maand en ik heb een breuk, dan een gipsverband, enz. Hoe God wegneemt. Hoe vaak zijn er "gratis" procedures tegengekomen. Inderdaad, vrije kaas is alleen in een muizenval.

Ook vandaag hebben ze gebeld en ook google))) oplichterij. ze zitten nog steeds op Sukharevskaya. zadolbali roept.

Marianna, bedankt voor je feedback. Ze hebben me vandaag ook gebeld, ze hebben me gebeld. Ze klom op zoek naar informatie, stelde meteen voor dat ze een oplichting was. Ze zei aan de telefoon dat ik het niet geloof, ze begonnen af ​​te raden. Ze zeiden dat de resultaten van de analyses die ze nodig hebben voor onderzoek, enz. En ik ontvang graag gratis diagnostiek. Blokkeer deze nummers.

BB Clinic, Svoboda Vyboro LLC, GLOBALMED, Fin KlinIK LLC, Salon LLC, Imperia LLC en de hel weten hoeveel verschillende namen in verschillende steden een netwerk van multifunctionele correctiecentra voor uw portemonnee zijn.
Ik werkte toevallig in dit centrum in een van de steden, ik herinnerde me het voordeel in de tijd en dumpte het. De essentie van het werk is als volgt - elke kliniek heeft een callcenter, waar voornamelijk studenten in hun vrije tijd zitten, en volwassen tantes die nergens naar normale plaatsen worden gebracht, want zowel hersenen als handen groeien uit de ezels en bellen rond van de dag, de hele stad, het script duwen, mensen naar een gratis diagnose lokken. Wat kenmerkend is, is dat er in het script een zodanig punt is dat een persoon die voor diagnose is geregistreerd een Russisch paspoort bij zich moet hebben. Het wordt geserveerd onder de saus om je identiteit te bevestigen, want U kunt alleen gratis worden gediagnosticeerd als u belt. In feite is dit noodzakelijk, gewoon zodat u op het juiste moment snel een lening kunt krijgen voor 60 tot 120 duizend roebel.
Salarisoperators zijn direct afhankelijk van het aantal komen op afspraak. Uiteraard is er niet veel te verdienen door de exploitant, ook al zullen ze daar proberen, want de reputatie van het centrum is zeer negatief, en zelfs als het mogelijk was om een ​​persoon op te nemen voor diagnostiek, dacht hij in de meeste gevallen niet na overleg, het lezen van recensies over dergelijke diagnostiek.
Dat is wie echt goed geld kan verdienen in zo'n centrum - dit zijn diagnostici of verkoopmanagers. De essentie van hun werk is als volgt: ze diagnosticeren het lichaam op de "nieuwste Duitse apparatuur", wat een soort onbegrijpelijke rotzooi is, de metalen platen waarop een persoon zijn armen en benen legt, en het toont iets op de computermonitor, iets heel wazigs en in het algemeen en niet altijd correct.
Wat interessant is, is dat wanneer iemand wordt uitgenodigd voor een diagnose, hem wordt verteld dat de diagnose zelf 1 uur en 30 minuten duurt. In feite duurt de diagnose ongeveer 5-10 minuten. De rest van de tijd vervaagt de manager eenvoudig, intimideert hij de cliënt, vertelt hij hem horrorverhalen over wat er met hem zal gebeuren als hij vandaag niet al voor zijn gezondheid begint te zorgen in onze kliniek, en natuurlijk geeft hij hem fysiotherapiecursussen, met behulp van veel manipulaties, de klant zelf begrijpt niet hoe hij het contract moet ondertekenen. Bovendien moet hij het contract nu ondertekenen, anders zal het later veel duurder zijn, en natuurlijk moet hij niet raadplegen, iets zeggen tegen familieleden, anders zullen ze worden ontmoedigd en zal hij geen resultaten ontvangen van wonderbaarlijke fysieke procedures die hem zullen redden van een onvermijdelijke hartaanval, beroerte.
Wat betreft fysiotherapie, ik kan niet beoordelen hoe effectief ze zijn, er is zeker een effect van, maar de manier waarop dit alles wordt gediend, raakt verloren - het veroorzaakt onaangename sensaties.
Diagnostische managers op trainingsbijeenkomsten zijn getraind, ze worden geleerd om elke persoon die naar de enquête is gekomen in te schakelen en te behandelen als een sucker die cursussen moet volgen. Uiteraard ontvangen diagnostici een percentage van de verkoop, dus als je weet hoe je de taal overtuigend kunt gebruiken, kun je daar geld verdienen, maar wees erop voorbereid dat het medisch centrum op elk moment kan sluiten en je zult extreem zijn, want ze hebben licenties om medische diensten te verlenen nee, en over het algemeen zijn hun activiteiten illegaal, of op zijn minst "op de rand".
Trouwens, geen van de zogenaamde "diagnostici" heeft een medische opleiding. Ik kan niet zeggen voor de doktoren die de procedures uitvoeren, misschien zijn er echte dokters, maar ik communiceerde toevallig met één persoon die als manager in een andere stad werkte, en vervolgens werd hij benoemd tot hoofdarts voor goede resultaten, hoewel hij geen medische opleiding volgde.
Merk op dat alle positieve beoordelingen zijn geschreven als een kopie - het is duidelijk dat ze door dezelfde mensen zijn geschreven.

Het line of life medical center aan de Bukharestskaya in Sint-Petersburg werkt op dezelfde manier - 2 uur werden ingedrukt voor een lening, de echte "diagnostiek" - 5 minuten, te oordelen naar de terminologie van de ontvangende partij - zonder medische opleiding, vooral de manager die voor versterking kwam. walging

In plaats van de gedachte dat gegevens over menselijke organen worden verzameld, met het doel deze organen gedwongen te verwijderen en ze op de zwarte markt te verkopen? Voor de selectie van donoren is inderdaad informatie nodig over de bloedgroep, ziektes en gezondheid.

Dmitri? Is dit een plagerij? Daar wordt het Estek-complex getest - met pseudo-medische apparatuur en gehersenspoeld over de aankoop van een behandeling gedurende 2 jaar. Waar heb je het over? Welke nafig lichamen?)))

Ja, ik heb nog steeds om de een of andere reden uitgezocht of ik een verblijfsvergunning heb en het beleid dat ik moet nemen. Er kan van alles gebeuren. En ze kunnen allemaal verschillende doelen hebben. Ze moeten ten minste aan de belastingautoriteiten melden dat ze medische activiteiten uitvoeren in het profiel en een publiek verzamelen voor een bepaald aantal mensen. Kortingen bij het kopen van onroerend goed in het ontwerp van dit type activiteit en lagere belastingen. Maand werkte honing. in het midden en doe vervolgens een half jaar wat je wilt. Hij houdt van een sekte, hij houdt van een bordeel, hij houdt van een privé-hotel, maar van alles wat verboden is of duur om te onderhouden.

Met het beleid kan ook fraude worden gepleegd. Zelfs als het plotseling gratis is, waarbij je het echt niet gelooft, kunnen ze eenvoudig geld opnemen van het beleid voor het doorgeven van diagnostiek en dit naar de computerbasis brengen (nu proberen ze iedereen over te zetten naar medische zorg op afstand). Dit is het meest onschuldige wat ze kunnen doen. En dan kunt u, als u echt door uw kliniek of in het ziekenhuis moet kijken, deze diensten niet opnieuw aanbieden, maar zij zullen u niet op een hoger niveau bieden. Dit is het meest onschadelijke resultaat van vrije kaas. Maar er is zeker alles te hopen. En de gegevens van het paspoort, het beleid en andere documenten, de gezondheidstoestand, en niemand kan instaan ​​voor het feit dat dit "onderzoek" geen echte schade aanricht, waardoor tot nu toe een gezond lichaam wordt bestraald.

Olha ha, haaaaaaaaaaaaa...))) Je hebt paranoia. Wat voor soort onzin. Echt grappig. Dat komt omdat mensen zoals jij hun baan verliezen. Dus niet alleen dat, je bent nog steeds aan de linkerkant en hebt het recht om je mening te verspreiden en anderen op te leggen. Dus... Het onderzoek vindt plaats in honing. het centrum is echt gratis. Complex onderzoek van dure apparatuur. Zo'n enquête is echt van 4500 TR En bovendien krijgt u gratis advies en advies van ervaren professionals. Waarom wordt het gratis uitgevoerd en waar komt die vrijgevigheid vandaan? Allereerst: ze nemen niet iedereen op een rij op, er zijn bepaalde criteria en als je erin past, wordt alleen in dit geval je opgenomen. Daarom, het meisje aan de telefoon en u veel vragen stellen. Alleen hiervoor))). En ten tweede: dit wordt gedaan om reclame te maken voor honing. center. Wat vind je van allerlei posters, advertenties op tv, op radio, etc. er wordt minder geld uitgegeven... Veel meer, en geen efficiëntie. Maar mond-tot-mondreclame werkt sneller en betrouwbaarder. Ik hoop over de gratis kaas, ik heb je geantwoord. En ten koste van een paspoort en een polis: als u bij de primaire toelating tot de kliniek bent en zelfs tandartsen komt betalen, hebt u een paspoort en een polis nodig om een ​​kaart te hebben om een ​​statisch ticket uit te schrijven (standaard). En dergelijke onzin om te schrijven over het afschrijven van geld van honing. beleid is niet mogelijk. En dan in honing. Het centrum heeft ook een aantal diensten die voor u gratis zijn onder het beleid, omdat ze hebben een overeenkomst met een aantal verzekeringsmaatschappijen. In feite is dat alles. En het feit dat ze u een betaalde behandeling kunnen aanbieden, is geen geheim. En u hebt het recht om akkoord te gaan of te weigeren, u kunt niet gedwongen of gedwongen worden. Hoe stel je je het voor))). De specialist heeft je onderzocht, en vervolgens uit het gewaad een pistool gehaald en naar je tempel gebracht, teken))). Nou, is het geen onzin? Als je het niet wilt, kun je ergens een behandeling ondergaan... Ik kan alleen maar zeggen dat je in zo'n geval nergens gratis op dergelijke apparatuur terechtkomt, vooral in klinieken. Daarom is het onmogelijk om iets gratis te missen in onze tijd! Trouwens, als je niet wilde praten nadat je het meisje uit het callcenter hebt gebeld, nadat je hebt opgehangen en vervolgens je zintuigen hebt bereikt en hebt geprobeerd terug te bellen, zul je dit nummer niet bereiken - dit is de hotline en er is ofwel een bezet nummer of een reset. Ik schrijf omdat ik mezelf verbrandde, probeerde iiii terug te bellen... Ik wachtte, toen ze me opnieuw belden. Ik heb normaal gesproken gesproken, me aangemeld en ze gaven me een contactnummer, deze geven het nadat je je hebt aangemeld. Dus ik ging en was zeer tevreden. En alles wat anderen schrijven is paranoia; of de machinaties van concurrenten; of sommige beledigden die gratis willen worden onderzocht, dus behandelden ze hetzelfde gratis (geef het een vinger, zodat ze een hap uit de vinger nemen) - dit is een volledig openhartige patiënt, dus ze schrijven nare dingen. Ik ben tevreden. Als iemand vragen heeft, schrijf dan.

Dmitry, waarom? Ze hebben misschien zelfs zulke verreikende plannen. Deze gedachte kwam niet alleen bij jou op. Over het verwijderen van orgels aan mij ergens op YouTube video ontmoet. Helaas heb ik de adressen van deze video niet opgeschreven, maar in een aantal provinciale stadsziekenhuizen, waar een vrouw kwam voor een operatie met een vierde bloedgroep en Rh-negatief, over het algemeen overleefde ze niet na deze operatie. En in de video was er ook informatie over haar zoon, een kleuter met dezelfde bloedgroep en hoe haar man later moest vluchten naar een andere stad vanwege dergelijke wetteloosheid uit angst voor de jacht op haar zoon. Als dit in een openbare medische instelling is gebeurd, wat kan dan van privé worden verwacht?

In het tijdperk van de geavanceerde technologie, zou ik ervoor waken mijn bloed niet naar rechts en links te verdelen voor allerlei tests, ik begrijp niet aan wie. Elk bloedtype is uniek, dat wil zeggen, een vingerafdruk. Denk aan de schandalige verhalen met de verzameling van gegevens over de genetische code van Russen. En waar kunnen ze deze gegevens krijgen? We zijn bang om paspoortgegevens te geven, maar bloed - alsjeblieft...

Niet zoenen, Marus. Ik kreeg vandaag ook een telefoontje, ze zeiden dat er coupons zijn voor GRATIS medische diensten voor verplichte medische verzekering. Lange tijd sprak het meisje over nieuwe apparatuur - CT, MRTE, moderne diagnostiek enzovoort. Ik noemde het exacte adres niet, zei dat het een nieuw medisch centrum was, gelegen op de kruising van Voroshilovsky Avenue en ul. Verdediging in de stad Rostov aan de Don. Ik vroeg om hun medische instellingen TIN of OGRN te bellen en vroeg of ze een overeenkomst hadden met de TFOMS voor diensten onder de verplichte ziekteverzekering (MMI), het meisje was niet klaar voor deze vragen, zei dat ze dergelijke informatie niet telefonisch hebben verstrekt. Op de vraag: "waar hebben ze mijn telefoonnummer gekregen?" Beantwoord dat er een paar kortingsbonnen GRATIS waren (dit is de sleutelzin voor LOCH) service. Ik vroeg opnieuw om het exacte adres en de naam van de directeur van het medische centrum, de arme kerel hing op. Ga natuurlijk Maroussia, geloof in de GRATIS service, meld je aan, zorg ervoor dat je een paspoort neemt (voor een lening die je wordt opgelegd), je wordt in één keer genezen (astma, diabetes, "hoofdpijn, rugpijn, bloeddichtheid" - ik citeer het meisje uit het medisch centrum) en allemaal GRATIS.

Luister, en ik kocht het! En ook op Voroshilov en Defensie. Ik keek naar internet: ze hebben een website en er zijn telefoons, en alles is zo mooi geschilderd... Ik heb een vriend afgeschrikt, anders was ik weggegaan. Dus denk oplichting en echtscheiding? Maar als u om geld vraagt, kunt u altijd weigeren...

Ga nergens heen op uitnodiging! In het hele land werken valse medische centra, een van hen - het 'medische' centrum van het VIRTUE-netwerk (HEALTS, GRACE, enz. - ze veranderen voortdurend van naam) in Rostov aan de Don naar Telman, 89.

Ik ving het aas op toen ik een advertentie zag over de "gratis diagnose spataderen" op klasgenoten, ze kregen ook een lening, maar ik diende een verklaring in bij de politie, klachten bij het parket, Rospotrebnadzor, Roszdravnadzor, deed een beroep op tv, radio, pers, verspreidde informatie Internet en ik zullen blijven vechten en hoger gaan met klachten over instanties totdat ze het geld terugstorten of sluiten, ze zullen niet iedereen kopen! En ze blijven nog steeds de gezondheid bederven en houden mensen voor de gek met valse diagnoses door dure, nutteloze behandelingen, procedures, dingen en zelfs groepen te lenen die B gecreëerd zijn.

Mensen, met name ouderen, zijn waakzaam en voorzichtig, neem contact op met alleen afgestudeerden, overleg met familieleden. Houd er rekening mee dat banken geld overmaken naar hen vanaf een kopie van uw paspoort en uw handtekeningen op het contract. Vrienden, laat iedereen de waarheid weten over hun monsterlijke activiteiten, gewaarschuwd middelen gewapend van gewetenloze schurken en oplichters.

Goed gedaan! Ik ook, ooit lohanulsya met baby's. Het is waar dat ze al bij het verlaten van hun kantoor tot bezinning kwam. Maar ik gaf de koffer terug en sloot de lening. En toen op het internet hielp ik om een ​​terugkeer te maken naar veel meisjes en vrouwen (uit vele steden in Rusland die ze mij noemden) die met deze dubieuze make-up in credit-bondage terechtkwamen.

Hallo Ik was vandaag nog op 5 december 2017 bij de receptie voor gratis diagnostiek, bekeek mijn paspoort en vinkte een vinkje in de vragenlijst en tekende, ik besefte in de diagnostische fase dat de echtscheiding zou sterven, morgen zou ik sterven voor 150.000 roebels voor de behandeling wrijven, maar ik weigerde... ik overtuigde me ongeveer 20 minuten, ik 'overtuigde' ernstig, ik wist het niet zeker, ik begreep dat de dokter overstuur was. Ik heb je beoordeling nu verontrustend gelezen, alsof ze geen kopie van het paspoort hebben gemaakt omdat er geen dergelijke apparatuur achter de toonbank stond, maar mijn handtekening bleef op de vragenlijst staan ​​(God, hoeveel oplichters scheidden!

Meisje, ik adviseer om voorzichtiger te zijn. Met zo'n rechtlijnigheid verlies je het appartement. Ik heb een familielid uitgelegd. Ik kreeg mijn lening terug in Sint-Petersburg en eiste een garantieverklaring bij de beëindiging van het contract en alleen maar praten met plaatselijke districten. De politieagenten begrepen me, blijkbaar riepen ze me terug naar de office-scam, ik kreeg te horen dat ze probeerden een balans te houden tussen klanten en fraudeurs. Ja, natuurlijk, het kantoor kan sluiten terwijl u gaat met vriendelijke opties. Maar er zijn gevallen waarin iemand naar boven gaat en vanwege zijn rechtheid zijn eigendom ernstiger verliest.

Deze Deugd was al gesloten voor Telman 89 en Serafimovich 72 in Rostov aan de Don, slechts één bleef in Moskou.

Lyudmila, hoe kan ik met je praten? Vind mij: https://vk.com/orli25

Aan iedereen die zich afmeldt, heel erg bedankt, wel, ik heb dit onderwerp gelezen en heb het niet in je lege tijd doorgebracht.

Ik ben een persoon die enigszins geobsedeerd is door mijn gezondheid en kwalen, een ideale potentiële cliënt van dergelijke wonderklinieken. Ze belden en introduceerden zichzelf als het medische centrum "Health" op Voroshilovsky Avenue. Dan is alles standaard - een gratis volledig onderzoek, slechts 3 dagen actie, alleen voor u, pijnloos, nieuwe unieke apparatuur die niemand anders heeft in Rostov, een bloedtest voor de viscositeit van het zenuwstelsel, cardiovasculaire systemen en gewrichten. Ze vroegen om te komen, "anders zal de manager een boete uitschrijven". Wat ik heb gekocht: Rostov heeft echt een medisch centrum "Health", op Voroshilovsky Prospekt, en ik heb daar ooit een paar tests gedaan, en ik dacht dat dit centrum er is en ze hebben gewoon mijn nummer in de database en wat voor soort deel dan. Ik ben meestal erg op mijn hoede voor dergelijke aanbiedingen. Maar toen we na het telefoongesprek thuis bleven googlen, bleek dat het adres compleet anders was - de hoek van Voroshilovsky en Defensie, en het bovengenoemde normale centrum ligt bij Voroshilovsky, 63. Toen waarschuwde het me om binnen te gaan en de recensies te lezen. Ze stuurden sms: uw afspraak met de specialist, datum en tijd. U moet een paspoort van de Russische Federatie hebben. We zullen u graag verwelkomen.

Toen ik voor de receptie sprak, zei ze dat ik niet zou komen, omdat het aan oplichterij doet denken. Het meisje sprak uiterst beleefd en zei: "Laat me je ontslaan, wat stoort jou?" Ik zeg - je hebt noch de site, noch jij op de Yandex-kaarten, geen informatie op internet. Het antwoord is dat de site in aanbouw is, de site zal worden gelanceerd op 20 september, dit is tijdelijk! - Standaard excuus. Ik vraag - wat is uw interesse, als de procedures gratis zijn? Het antwoord is uw positieve feedback over het onderzoek, vertel uw vrienden over ons, mond-tot-mondreclame. Nou, ik zal het je zeker vertellen!

Telefoons van waaruit ze hebben gebeld: +7938 167-80-92, +7938 167-81-19

Aan iedereen die zich afmeldt, heel erg bedankt, wel, ik heb dit onderwerp gelezen en heb het niet in je lege tijd doorgebracht.

Ik kreeg ook een telefoontje vandaag, alles is hetzelfde als iedereen, de onbegrijpelijke stem van de man, ik kon niets precies bereiken, medisch onderzoek is gratis, ik ga meteen naar het internet, alles is duidelijk, dit is een zwendel, ik heb me aangemeld voor zaterdag, maar natuurlijk ga ik nergens heen. Hij zei dat hij dit nummer niet moest bellen, omdat hij is eenzijdig. Samaritaanse telefoon waarvan ze 8917150-25-80 noemden. Wees voorzichtig!

Ik ging vandaag naar het hardwarecentrum (problemen met overgewicht), een half uur de "dokter" zuchtte over mijn overgewicht, beloofde een begrafenis in een jaar, een echtgenoot-hond die rechts en links zou lopen, kinderen die met de vingers gepord zouden worden door andere kinderen, Dientengevolge maakte ik kennis met het restauratiesysteem en voorzag Price..... En toen begon het meest interessante ding))). 400 duizend,... Oh, je hebt geen... Dan 200, oh en 200 nee. Credit? Heb je al 2? En laten we voor ons werken. Ook niet? Ga weg hier, dikke koe. Dus zoals het is)))

Mensen, wat ben je aan het stijgen? Deze zwendel en punt. Ik beantwoord dergelijke telefoontjes meestal als een eikel, die zich voordoet als ziek of geïnteresseerd in hun diensten. Ik stel domme vragen. Alleen niet over de zwendel, maar over gezondheid en zweren, over de kosten van de behandeling en de hoge kosten. Het is zo leuk om te hinniken. Laat je niet misleiden, houd je geld bij, teken niets en je komt wel goed.

Vandaag belden ze vanuit het nummer 89610223287. Ze boden aan om gratis een medisch onderzoek te ondergaan in Moskou, Tovarishesky per 10, bld.2. Ze hadden interesse in mijn lengte en gewicht, anders waren er naar verluidt beperkende parameters. Daarna werd het telefoongesprek onderbroken. Begon op dit adres op internet te zoeken. Er is geen informatie over de gratis enquête. Nog een oplichting. Wees voorzichtig met mensen!

En ze belden me vanaf hetzelfde telefoonnummer: +79166912237. Ze stelden zichzelf voor aan een informatiebureau om in het algemeen te vertellen over de acties van het medisch centrum in Moskou Tovarischevsky per d10 bld.2. Ik paste niet in de parameters = (het bleek dat een man van 40 - 70 jaar oud nodig is, vrouwen van 35-70 jaar oud.) Nadat ik niet paste in de parameters die ze vroegen, "misschien heb je geschikte vrienden onder je vrienden", en ik heb eigenlijk Ik stemde ermee in om een ​​collega over de promotie te vertellen, ze vertelden me over de actie en aan het einde van het verhaal vroeg ik om een ​​telefoonnummer (voor een collega) om het medisch centrum te bellen. Ze gaven het telefoonnummer niet, maar collega's probeerden eenvoudigweg het telefoonnummer te achterhalen. Het is een schande, omdat de actie zal eindigen, en een collega is zeer noodzakelijk...

Bedankt (Andrei, Moskou) voor de publicatie en ik verloor bijna mijn huid, de nieuwsgierige barbaar. "Ik belde vandaag, 03/19/188, # 89192400181, bood een gratis enquête aan op Friendly Lane, 10, pagina 2. Ik herinnerde me dat er is geen medisch centrum op dit adres, het was op die plaatsen op de een of andere manier. Ik kreeg te horen dat ze recentelijk patiënten hebben aangetrokken, dat wil zeggen, ik deel nog steeds met iemand na het onderzoek. Ze willen me gewoon onmiddellijk onderzoeken, zo niet vandaag, dan morgen, "de laatste twee kortingsbonnen", eindigt de actie. Lang om te schrijven, maar als resultaat bleek het niet twee en niet de laatste hen, en zelfs actie op dag 1 alsof sdvigaetsya.Pohozhe en exploitanten ze "opstapelen" en med.registratorov omdat ongeveer mijn record-overschrijven riep zelfs met 4 andere telefoon + SMS. Hier schreef ik dit allemaal en ik denk wat een schaal! Ik wil gewoon niet geloven, maar ik wil ook geen lohushka zijn.

Bedankt (Andrei, Moskou) voor de publicatie en ik verloor bijna mijn huid, de nieuwsgierige barbaar. "Ik belde vandaag, 03/19/188, # 89192400181, bood een gratis enquête aan op Friendly Lane, 10, pagina 2. Ik herinnerde me dat er op dit adres geen medisch centrum is, het was daar op de een of andere manier. Er werd me verteld dat ze recent patiënten hebben aangetrokken, dat wil zeggen, ik deel nog steeds met iemand na het onderzoek. dat ze me onmiddellijk willen inspecteren, zo niet vandaag, dan morgen, "de laatste twee kortingsbonnen", eindigt de actie. Lang om te schrijven, maar als resultaat bleek het niet twee en niet Op een dag, en zelfs de actie verschuift voor 1 dag. Het lijkt erop dat ze ook operatoren "op de berg" en medische registrars hebben, omdat over mijn opname-herschrijf oproep van 4 verschillende telefoons + SMS-bericht. Hier schreef ik dit allemaal en ik denk wat een schaal! Ik wil gewoon niet geloven, maar ik wil ook geen lohushka zijn.

Volledig verlicht.. services vtyuhali, type is 175 duizend roebel waard. deel voor 96 duizend roebel., ik ga nu als een onzin, het effect is nul. De masseur gooide een nieuw contract op, dus ik weigerde, en hij werd boos en streelde in plaats van een massage en dat is het. Alle procedures zijn niet goed. Niemand leidt je daar naar de artsen, de diagnose is niet gesteld en het onderzoek is teruggebracht tot screening op een computer. Dus kameraden gaan niet naar deze Friendly Lane, 10, pagina 2, anders krijg je het geld niet terug, maar als je weigert, betaal je zonder korting, alles staat in het contract. Ze nemen geld zonder een cheque, waarschijnlijk alles wat ze hebben in het zwarte account omdat volgens de wet van de Russische Federatie van individuen. geen cheque heeft geen recht op betaling.

Andrei, hallo! Hoe kan ik contact met u opnemen? Bel me: 8-926-39-00-997

Op zaterdag kreeg ik ook een telefoontje van het nummer +79262166378, ze nodigden me uit voor een gratis diagnose van de schepen en ik moest dezelfde dag nog komen, anders raken ze zonder een gratis actie en geven ze geen uittreksel van de examenresultaten, alleen mondeling. Toen ik zei dat ik het vandaag niet kon doen, werd me gevraagd wanneer het mij uitkwam om naar hen toe te rijden als de actie werd vernieuwd. Hier had ik een vaag vermoeden, en niet of het oplichting was. Ik besloot om op internet te graven. Over het algemeen heb ik geen gratis kaas nodig in een muizenval. Bedankt voor de waarschuwing.

Dat klopt, gratis kaas zit alleen in een muizenval, ik zou ook alert zijn, dan krijgen ze meer geld: /

Moskou, bel, gratis onderzoek. Hier is sms

Je staat in de rij om 08.25.17 om 10:30 in de NMT-kliniek. Gratis uitgebreide onderzoek inc analyses. ul Novoslobodskaya 3, 6e verdieping. Een paspoort is verplicht.

Ben je gegaan? wat is daar? echtscheiding of normale dienst?

Vandaag was er (Ela brak uit, alle supplementen werden opgelegd

Bedankt voor het delen van de informatie! Oplichters gescheiden als vuil!

Welkom! De kliniek is eigenlijk niet slecht... en deze supplementen zijn in het voordeel. Alleen een groot minpunt is het opleggen van een jaarlijkse behandeling voor veel geld. En dan (als u het geld terug wilt) - faalt u. Vlieg in ieder geval een aardige cent

Bedankt voor de info! Vandaag hebben ze gebeld, alleen Novoslobodskaya 3, ik schaamde me voor de 7e verdieping, een beetje hoog voor het staatsprogramma! Welnu, de aanwezigheid van een paspoort, geen beleid....

De stad Moskou, gebeld door mobiele telefoon, bood een gratis bloedtest aan met een soort sensoren, die ermee akkoord ging. Maar toen kwam er een sms met het adres: Novoslobodskaya 3, 7e verdieping. Ik probeerde het adres te ponsen. Twijfelachtig adres. telefoon 89451365681. Ik heb daar gebeld geweigerd van de enquête. Ik probeerde uit te zoeken waar ze de telefoon vandaan hadden, ze zeiden niets concreets. Wees voorzichtig. ALLES IS GRATIS NIET. Ik had een idee, misschien willen ze een lening ophangen of vparit betalen voor dubieuze diensten. Wees voorzichtig

Sorry dat ik je feedback verstoor. Het was op dit adres, alle bedrog. Ze was zelfs bij de receptie, ogenschijnlijk een dokter, zelfs de medische termen weten het niet. Ze boden aan om apparaten te kopen, een magisch matras, hetzelfde vest. Afdingen tegen een prijs, een lening van 250tr, vervolgens verlaagd tot 90 tr. Verschillende mensen kwamen om te overtuigen, toen zeiden ze tegen elkaar: "Geeft niet toe, laat gaan. Ik verloor tijd, hield drie uur vast, nam me mee op een rondleiding, bood koffie, gebak aan. Maar ik weigerde. Spring uit dit arrogante gekkenhuis. Trouwens, samen met mij waren er 6 meer mensen op ons aan het wachten, we werden op hetzelfde moment gescheiden door "artsen". Deze mensen werden voor de gek gehouden, ze zaten met paspoorten en ondertekende documenten! TIP: als je doorgaat, onderteken dan NIETS en DRINK NIETS! Veel succes en gezondheid voor iedereen!

Galina, je bent goed gedaan, dat is niet bezwijken. Tijd is alleen jammer en een gevoel van walging verschijnt als je begrijpt wat wat is. Ik viel al voor De Sheli's horror-horror, amper het geld terug. De brutaliteit van deze cijfers is opvallend - en vanuit juridisch oogpunt kun je niet alles ondermijnen, alles is vrijwillig, de afspraak. Wees voorzichtig!

Goede dag! Ze belden me vandaag vanaf het nummer: 8-495-799-61-68 en nodigden me uit voor een gratis enquête bij het metrostation Novoslobodskaya. Ik heb meteen geweigerd, waarop ze mij begon op te sommen waar ik recht op had volgens het type quotum voor leeftijd vanaf 34 en verder weet ik niet meer hoeveel. Ik luisterde naar haar, vroeg naar het exacte adres en de naam van hun organisatie. Ze vertelde me dat het International Medical Center op straat was. Novoslobodskaya, o. 3. Waarop ik antwoordde dat ik erover zou nadenken, kijk op internet en lees de recensies. Waarop zij in GROSS-vorm op mij antwoordden dat terwijl ik aan het denken was, het quotum zou eindigen en opgehangen. Hamka is nog steeds hetzelfde. Te oordelen naar de stem van een vrouw van 50 jaar en ouder.

Heel erg bedankt voor de informatie, vandaag hebben ze gebeld. Ik heb lang niet gereageerd op alle oproepen met betrekking tot adverteren en toen heb ik erover nagedacht. Misschien is iets echt de moeite waard. We belden op nummer 8-495-799-31-60 en boden een gratis enquête aan. In eerste instantie weigerde ik, ze begonnen me te overtuigen. Ik besloot nog steeds om te controleren, zoek in het internet info over de kliniek op Novoslobodskaya d.3. De vrouw - een gepensioneerde is heel beleefd, aangeboden om terug te bellen. Ik zei om morgen terug te bellen. Morgen zal ik vrije kaas weigeren. Je hebt echt je feedback geholpen! Nogmaals hartelijk dank!

Vandaag hebben ze gebeld om gratis medische onderzoeken aan te bieden. Stop onmiddellijk de vraag: waar komt mijn telefoonnummer vandaan? Dan volgt een vage uitleg die kennissen hebben gegeven, enz. Herinner hen eraan dat ze de wet van de Russische Federatie inzake de bescherming van persoonsgegevens overtreden. Probeer een beroep te doen op het kantoor van de openbare aanklager. Handel altijd zo: voer geen scams van alle strepen in.

Ik denk dat het nodig is om het eens te zijn met iemand in jouw stad om het adres van de basis te verwijderen, ik heb gehoord dat ze dit doen, misschien voor steekpenningen

Vandaag, 15-10-2017, naar men zegt van de site van de burgemeester van Moskou. Bij Novoslobodskaya werden ze uitgenodigd voor een GRATIS onderzoek. Beroep bij naam, bel op mobiel. Madden. Niet geloven! En in feite bellen ze meerdere keren per dag. Dat ene ding is dan iets anders @! @

... en vandaag kreeg ik een telefoontje op 15-01-2018 van de telefoon 495-136-56-82. Ze zeiden dat er een apparaat is Biopromin - doet een niet-invasieve bloedtest. Je kunt 1,5 uur lang alles over jezelf leren. Bij naam aanklopte geadresseerd!

Hallo, ik word ook herhaaldelijk gebeld vanuit verschillende centra en bied aan om allerlei gratis testen te ondergaan. We kregen al zo veel dat ik begon te lachen met hen, zeggend dat ik per se bij de receptie zou komen, dat ze erg geïnteresseerd waren in hun diensten, ze bepaalden de tijd en datum, ze riepen eerder op, nou, natuurlijk, ik kom niet, ze zijn gek... Dus, ik vrolijk mezelf op. Nu zijn er minder oproepen! Wat jammer!

Onzin alles. Al deze gratis procedures zijn een gebruikelijke marketingbeweging - voorbereiding op een scheiding voor een nette som voor diensten van twijfelachtige kwaliteit of voor cosmetica, wat eigenlijk veel goedkoper is.

Ze belden gisteravond + 7-963-306-52-07 aangeboden om een ​​gratis MRI-programma voor het programma Gezonde Natie te ondergaan. Ik rook meteen een smerig kunstje en werd weggestuurd!

Moskou, Novoslobodskaya 3, 495-136-56-75 en 495-136-56-82.

Bel op mobiel, adres op een naam en een tussennaam. Ze bieden gratis een nieuw bloedonderzoek met sensoren op de bloedvaten. Toen vroeg het meisje of ik een diagnose had uit de lijst die ze uitte. Ik belde een van hen en we zeiden vaarwel. Ik hoop voor altijd.

Ik voeg nog een telefooncentrale toe op Novoslobodskaya + 7 (495) 136-57-06

Dezelfde telefoons 495-136-56-75 en 495-136-56-82, net voorgesteld als het Informatiecentrum onder de regering van Moskou, ook gratis procedures, zeer energiek en bijna agressief)) Ik weigerde beleefd te vragen om niet meer te bellen en onmiddellijk losgekoppeld om niet naar hun afval te luisteren

En ik voeg nog een telefoon toe 495-136-56-81. Novoslobodskaya, 3, 7e verdieping. Moscow Institute of Health and Nutrition. Aangeboden een gratis uitgebreid onderzoek, inclusief tests. Lohotronschiki.

Een ander nummer van het centrum, twee weken genaamd 495-7993403, Cell 7 (903) 968-64-98...

nog een nummer 7 (495) 799 61 39 Novoslobodskaya 3, verdieping 7 Internationaal Medisch Centrum. Ze waren geïnteresseerd in lengte, gewicht, achternaam, afwezigheid van ziekten.

Lees deze recensie

St. Petersburg, ze bellen vanuit het nummer +7 921 921 31 46, ze worden ook gefokt met een gratis onderzoek van de schepen volgens het federale sociale programma, enz. Enzovoort... Veel blabla. De naam van de kliniek, die ze in het algemeen noemen, staat niet in de database. Ik vroeg om het licentienummer te bellen, ging in een stupor ((sorry voor mensen die neuken ((

Ik kreeg ook alleen een telefoontje van het nummer +79291035116

En ze belden me ook van +79667532056, met dezelfde aanbieding in een kliniek bij M. Gorkovskaya. Maar zelfs om het paspoort en het aangevraagde beleid.

Pokzonili op nummer + 7-931-538-57-73, kliniektype in Boekarest. vandaag 24-10-2018

St. Petersburg, ze bellen vanuit het nummer +7 921 921 31 46, ze worden ook gefokt met een gratis onderzoek van de schepen volgens het federale sociale programma, enz. Enzovoort... Veel blabla. De naam van de kliniek, die ze in het algemeen noemen, staat niet in de database. Ik vroeg om het licentienummer te bellen, ging in een stupor ((sorry voor mensen die neuken ((

Dergelijke klinieken hebben vaak geen licentie voor medische diensten, maar tegelijkertijd een licentie voor gezondheids- en fitnessdiensten. Ze kunnen kopieën maken van valse honinglicenties en kopieën van valse diploma's en certificaten, ze in de lobby hangen en mensen zullen het niet altijd snappen. U kunt het bedrijf beoordelen door OGRIP of andere coördinaten ervan te typen.

En ze belden me vandaag, ik eiste om mijn nummer van hun basis te verwijderen, waarop de vrouw me antwoordde, zoals dit niet in haar macht ligt. Ik vertelde het haar en verzon vervolgens mijn verzoek of verklaring over het verwijderen van mijn nummer uit de database.
En toen begon het! (Ik - ik, tante - t).
L: Ben je de regisseur hier geweest voor mij?
Ik: je belt me ​​en biedt iets aan! Nogmaals, ik vraag je om mijn nummer uit je database te verwijderen!
L: En ik eis niet met mij te praten als een regimentcommandant!
I: Maar dat je me belt, want ik wil praten, dus ik zal het doen!
T: Fijne vakantie voor jou! (Op een ruwe toon).
Ik had geen tijd om nog iets te zeggen, maar deze dialoog heeft me gedood!
Niemand dwong haar om een ​​baan te krijgen. Wanneer u werkt aan koude telefoontjes en zelfs oplichterij, wees dan voorbereid dat u onbeleefd zult zijn. Mensen zijn anders.
Een verdenking die ik heb is dat de megafoon zelf het klantenbestand samenvoegt met iedereen, zoals deze, goed, begrijpelijk, voor een bepaald bedrag.
Allemaal goed! Laat u niet misleiden door gratis services!

Als ze me bellen en me uitnodigen, zal ik zeggen dat ik niet alleen kom, maar met de controle van de officier van justitie.

Ook ik bel me altijd beleefd, maar vraag me resoluut om mijn nummer van de basis te verwijderen en niet om opnieuw te bellen, het werkte altijd, maar toen waren ze gefrustreerd en begonnen te krampelen alsof je me niet belde, ik doe je goed, bel en suggereer Bedankt dat je moet zeggen, dit is mijn werk. " O * heb me stevig verstopt, persoonlijk heb ik ze geen nummer gegeven, vooral als je niet blij was om me lastig te vallen en daar iets op te leggen, en nog steeds verontwaardigd te zijn. Wel, ze hebben zo'n baan, ze wisten wat ze gingen en hoe ze gestuurd zouden worden

Het lijkt erop dat niet alleen Megaphone hun cijfers samenvoegt. Ik heb Beeline, ze bellen ook constant.

En het lijkt mij dat deze toepassingen gratis en legaal zijn. We geven ze zelf toegang tot het telefoonboek, foto's, video's, enzovoort, enzovoort. En draag het risico van hun gebruik. Hoewel in licentieovereenkomsten is geschreven dat zonder het recht om vertrouwelijke informatie te verspreiden. Maar we uploaden de applicaties een of twee keer, zonder op hun resoluties te letten, al was het maar omdat ze niet zonder hen zijn geïnstalleerd.

Maak niet uit wie de eerste heeft samengevoegd en wie de ketting door ging. Ce la vie. En leren om beleefd te weigeren of niet, zal niemand pijn doen.

Toen ik vroeg waar ze mijn nummer hadden, zeiden ze dat je blijkbaar recent in het winkelcentrum was en hebt deelgenomen aan de actie en je gegevens hebt achtergelaten, waarmee je instemt met de verwerking van persoonlijke gegevens. Slechts een week voor het gesprek heb ik een aankoop gedaan in IvRosha en een kaartaanvraagformulier ingevuld: volledige naam, telefoon, e-mail

Dit is een soort nachtmerrie. Is het mogelijk dat ze ons fokken als konijnen! Mooie vrouwen worden niet voor de gek gehouden door Novoslobodskaya house 3, dit is een scheiding. Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid.

P / S / We hebben alle vrouwen nodig om handtekeningen te verzamelen en het parket in te zetten voor deze oplichters.

Mensen, en wie ging er in het algemeen naar deze centra? Alle leden van het forum ontvingen alleen uitnodigingen, en toen werd gesuggereerd dat fraude. Ik kreeg vandaag ook een telefoontje van het International Medical Center in Novoslobodskaya 3 en kreeg de gelegenheid om een ​​onderzoek (geavanceerde bloedtest) te ondergaan als onderdeel van een gezondheidsprogramma voor vrouwen van 35 tot 70 jaar oud. Ik wilde recensies bekijken op internet van degenen die zijn gegaan, maar er zijn geen beoordelingen. De exploitant meldde dat deze enquête werd uitgevoerd volgens een quotum van de regering van Moskou, dat wil zeggen, net als met juridisch advies (elke burger van de Russische Federatie heeft recht op één gratis juridisch advies).

Gekopieerd van deze thread:

"Hier nu, ik was daar bij Novoslobodskaya House 3! Vreemdgaan is een scheiding en een lening! En de uitrusting van hen is een metalen plaat voor de voeten op de vloer en vergelijkbaar op de tafel voor de handen! Er zijn geen elektroden op het voorhoofd bevestigd! Lui blijkbaar)) Diagnose op dit systeem kan zo divers zijn als gevarieerd om een ​​onwetende persoon te misleiden en op te lossen! Begin druk te zetten op de psyche van het ALL-type, morgen ga je dood als je ons niet dringend behandelt! Oh, geen geld? Maar je hebt een bruikbare lening! Ik verliet amper de plek, voelde me pijnlijk en hield iedereen vast voor de sukkels! "

Ongeveer een jaar geleden accepteerde ik een uitnodiging voor een gratis rugonderzoek, alleen voor mijn onderwerp. Aan de telefoon zeiden ze niet wat de enquête zou zijn, het bleek dat het Spinal Mouse-apparaat nog nooit zoiets had gezien. Ze rijden ze op de achterkant en op de monitor in een keer een soort van afbeeldingen en cijfers. Over het algemeen is het apparaat waarschijnlijk niet slecht, lees erover op het internet. Maar ik begon meteen, na de hulp van een andere dame ingeroepen te hebben, de complexe behandeling van 88 duizend roebel en meer, want Ik heb veel vreselijke ziektes gevonden. En 88 sput is als nu, zonder op te staan ​​van de stoel! Krediet en afbetalingen hier ondertekenen het contract en het is pas nu, dit is de enige kans om termijnen te betalen, enz. En enz.... ik ben weg, een van de dames is gewoon een uitstekende verkoper! Ik weet zeker dat ze goed is in het afsluiten van een lening! raar, maar toen belden ze niet terug...

Mijn tante ging naar dit centrum, ze verbinden enkele tentakels, vragen om niet te bewegen, en een Israëlische vrouw van de monitor zendt uit over haar techniek. Medewerkers worden vervangen, één leidt voor een onderzoek, een ander verklaart uw ziektes en een derde brengt de apparatuur. Gypnabelnye mensen die moe zijn van de traditionele benaderingen van dit wezen. Maar het is belangrijk om op dergelijke scam te lopen, te slapen en te eten. Laat ze vragen om in de eerste helft binnen 2-3 uur na de laatste maaltijd te komen. Ze begrijpen blijkbaar dat een persoon zich ongemakkelijk voelt en ondertekenen een leningsovereenkomst voor het vereiste bedrag, kopen extra cosmetica als je moe bent van de gebruikelijke

Ik ging onlangs, gokte die oplichterij, maar ging. Ze vragen je om een ​​paspoort te nemen om je te ontbinden voor een lening voor behandeling, alles is afgesproken met de bank en de overeenkomst is klaar, ze handelen met psychologische presing, goed mentaal fortuin en ik zal niet gescheiden zijn, ik heb de artsen gezien en het is meteen duidelijk dat de dokter je niet accepteert goed opgeleide klantenservice manager. Meer gebabbel en vragen op basis waarvan hij zijn diagnose stelt))) dubieuze procedures, alles is in medische termen verward en er is slechts één infuus met een onbekend Zwitsers medicijn voor behandeling, de rest is puur cosmetisch! Het is jammer dat veel gepensioneerden geloven en zichzelf in slavernij verdrijven, een gekwalificeerde behandeling, in de regel zul je in dergelijke kantoren niet krijgen!

Geroepen, uitgenodigd door het programma, bla blabla, vertelde om het beleid OMS te nemen. TK Ik heb nog nooit van een dergelijke oplichterij gehoord, en ik doe gewoon mijn gezondheid, ik besloot om te gaan, dacht ik, ik zal de mening van een andere expert ontdekken, het zal niet slechter worden, ik zal de prijzen voor behandeling vergelijken. Ik vond hun website op het internet, dus ik wekte geen vermoedens, het centrum is in Boekarest 32, St. Petersburg. Hoewel, let op hun logo - het heeft geen naam. Dit merkte ik later. En op verschillende plaatsen op het internet noemen ze hun kliniek met verschillende namen, bijvoorbeeld Medcentr-buharestskaya.ru

Ik kwam. Veel mensen, vooral oudere dames. De kamer is enorm, een groot aantal kantoren. Toegegeven, alles ziet eruit als een betaald centrum. Foto's op de site zijn echt. Zelfs zij stapte, tekende een document over toestemming om een ​​onderzoek uit te voeren, zoals, ik hoop het, het zal nergens later bij komen. Daarna namen ze me mee naar de manager - "specialist consultant", die me onmiddellijk vroeg om de telefoon uit te zetten, dat is "een zeer gevoelig apparaat". Ik begon in detail te vragen naar de klachten. Toen ging ze weg en zei. wat een handschoen. Ze bood op dit moment aan zich uit te kleden tot ondergoed. Het duurde niet lang, recht tegenover de stoel van de cliënt - een spiegel. Ik vermoed dat er een soort verborgen camera was en het meisje ging naar een professionelere echtscheiding, die mijn psychologisch portret vormde. ze voelde zich onzeker.

Maar het punt is dat de techniek wordt gebruikt - ik heb dezelfde als jij, zoals ik je begrijp, maar de procedures hebben me veel geholpen. En als u nu niet met de behandeling begint, is iedereen chagrijnig. Maar ze is zo'n vriendelijke politieagent, ze wenst gezondheid en begrijpt je heel goed. Vervolgens nemen we een enquête die ongeveer 5 minuten duurt (ze beloofden ook een uur telefonisch voor een onderzoek), leg elektroden in je handen, leg je voeten op de platen en plaats elektroden op je hoofd. En toen begon ik te twijfelen, nou ja, hoe kunnen elektroden mij diagnosticeren en een beeld geven aan een monitor... Ik begon te vragen, ik kreeg een onduidelijk antwoord, wat een heel complex algoritme is. Op dat moment maakte ze zelf aan de computer snel een foto die geschikt was voor mijn klachten. Vertoonde me een schema van een vrouw met rood op plaatsen waar het me pijn doet - hier is het een WONDER! het apparaat voelde plaatsen van spanning, en het kan van alles zijn, hernia, uitsteeksel, maar onze procedures zijn van alles. Verder is de onwerkelijke prijs voor het pakket van diensten geuit - 200 duizend, ik was eigenlijk maar in één procedure geïnteresseerd, maar nee, het is niet mogelijk afzonderlijk - alleen een geïntegreerde aanpak, het slaat nergens anders op. Toen drong het tot me door en begon ik te proberen te vertrekken. Ik zeg - dank u, er is geen geld, ik ging. Het meisje ging meteen naar "sloeg me een pauze". Ik kwam en zei dat ik het heel erg vroeg, het management denkt dat er slechts 5 voordelen zijn voor de voordelen en alleen voor degenen die het echt nodig hebben. Natuurlijk kwam een ​​man representatief en zei dat hij alleen voor mij klaar was, dat is echt nodig voor mij - 109 duizend.Maar dit is al een slechte politieman, hij dringt moreel aan - je moet nemen en beslissingen nemen voor je leven, niets is belangrijker dan gezondheid, ah - ah - ah, bla blabla. Er is geen geld - we hebben superleningvoorwaarden, we werken met banken.

Hoewel ik ook begon met het feit dat ik een gelijkenis met ons vond... Ik zeg dat ik niet werk, ze zullen me geen lening geven, ging ik. Maar niemand laat me gaan - eindeloze echtscheiding gaat door. Om otmazatsya te zeggen, zeg ik dat ik naar je financiële afdeling zal gaan - ik ontdek de lening, dank je. En dan vergezellen ze me samen. Ik zeg dat een grote meid, ik kan mezelf, niet zoveel eer nodig hebben, maar nee. Ze laten hun klanten niet in de steek. Zet me neer met een "goede agent" in de buurt. Ik geef mijn paspoort met het volste vertrouwen dat ze me geen lening zullen geven en ik zal vertrekken. Daarna gaven ze me een paspoort en namen ze me mee met een 'goede politieagent' om het centrum te inspecteren, ik dacht dat ik otmazatsya van haar kon krijgen, maar ook zij bleef steken. Als gevolg hiervan keren we terug, en pa bam. Ik heb een lening goedgekeurd, zoals een renaissance in de bank, maar ik zou het mis hebben. Ik neem contracten, met de woorden die ik moet bedenken, proberen te dumpen. Ze stoppen me onmiddellijk en zeggen dat ik het recht niet heb om ze mee te nemen. We moeten hier en nu een beslissing nemen. Druk. Ik zeg dat je me eerlijk gezegd al bang maakt en dit lijkt erg op een echtscheiding. Ik moet iets lezen voordat ik onderteken. Lezen gaf. Er staan ​​clausules in het contract, ik herinner het me niet letterlijk, het punt is dat ik door deze lening te nemen, niet in een gebonden positie terechtkom. En ik abonneer me op het volgende dat ik dit contract niet zal beëindigen.

Ondertekend zonder druk. Hoewel er meteen een leuk meisje zit, dat met een glimlach zegt dat je het op elk moment kunt breken, onderteken het nu, totdat het privilege aan jou is verleend - dan zal het niet zo zijn. Over het algemeen zit je één en drie mensen onder druk om een ​​overeenkomst te tekenen. Ik ontsnapte nauwelijks aan hen en zei dat ik niets zou ondertekenen totdat ik erover nadacht. Uiteindelijk heb ik er ongeveer 2,5 uur doorgebracht, sorry voor de tijd die ik heb doorgebracht en toen voelde ik me een geperste citroen.

Ik denk dat alles voor iedereen duidelijk is. Nu ben ik nog steeds bang dat ik ben gestapt en ze in het algemeen een paspoort-scan heb gegeven om te doen.

Gratis diagnose van spataderen beoordelingen

Spataderen u of uw geliefde?
U weet niet of u de bewerking moet uitvoeren of moet wachten?

Kom bij ons! De promotie duurt tot:

Diagnose van uw lichaamsconditie

Doctoreertips en antwoorden op al uw vragen.

U ontvangt individuele aanbevelingen en ontdekt in welke gevallen de operatie moet worden uitgevoerd en welke medicijnen of crèmes u kunnen helpen.

Vorm van invoer voor gratis diagnostiek!
78 personen hebben ondertekend, nog 14 plaatsen over!

Na het versturen van de aanvraag belt onze specialist u terug.
en je bespreekt wanneer het handiger is om te komen.
U kunt ook al uw vragen stellen.

Beste burgers!
We zullen eerlijk tegen je zijn en we hadden niet verwacht dat er zoveel mensen zouden zijn die naar onze kliniek zouden komen. daarom
als u nog steeds twijfelt, kunt u nu meteen een aanvraag indienen en later beslissen.
Mis je kans niet!

VB Ltd.
Moskou, st. Novy Arbat, 21
TIN 7734352979 OGRN 1157746389305

LiveInternetLiveInternet

-Categorieën

  • html (1)
  • Avatars (1)
  • Antivirus (9)
  • Archief (0)
  • Accounting (15)
  • Huishouden-2007 (4)
  • Huishoudelijk 2008 (7)
  • Volwassen kinderen (14)
  • Geld op internet (5)
  • Eten (1)
  • Speelgoed (9)
  • Informers, tickers (4)
  • Afbeeldingen (4)
  • Bioscoop (0)
  • Meubels, standaarden, salontafel (3)
  • Ik vind dit leuk (30)
  • My Playcasts (3)
  • Mijn leven in foto's (13)
  • Stemming (21)
  • niochem-2007 (10)
  • Nochem-2008 (3)
  • Over dagboeken en blogs (39)
  • Over mijn leven (190)
  • Over mijn vakantie (28)
  • Over dansen (53)
  • Over het internet (36)
  • O_PCH (22)
  • Memo's (6)
  • Leraren, school, opleiding (0)
  • Geschenken (9)
  • Groeten (38)
  • Plezier hebben (28)
  • Overig (45)
  • Verschillende tests (24)
  • Rama (182)
  • Adverteren (57)
  • aanbevelingen (65)
  • Website constructie (15)
  • Ik studeer anders (20)
  • Ik ben Photoshop aan het leren (15)
  • achtergronden, frames (3)
  • Foto (12)
  • Schizo (26)

-video

-Zoeken op dagboek

-Abonneer per e-mail

-statistiek

Indrukken van een gratis consult door de fleboloog

Vandaag was een gratis consultfleboloog.

Het probleem van spataderevervalsing is me al lang lastig gevallen. Ik weet dat ik mijn benen moet behandelen, maar ik ben vreselijk bang voor artsen. En de prijzen van medische diensten doen ook schrikken

Daarom, toen ik een gratis consult en medische hulp aangeboden kreeg in het kader van het staatsprogramma, stemde ik uiteraard in met een speciaal quotum. En aangemeld voor dezelfde dag

In het wellnesscentrum (op Tverskaya) werd ik uitgenodigd in een piepklein kamertje, waar een jonge man in een witte jas een vragenlijst invulde, keek naar mijn voeten en vertelde hoe de diagnose en behandeling zouden plaatsvinden. En we gingen naar de diagnose. Ik heb de hoogte, taille en heupomtrek gemeten, gewogen, gemeten druk, glazen stroken op mijn handpalmen en voetzolen geplaatst en aangesloten op een computer. Het scanproces, enkele balken, curves, ECG's en andere grafieken gingen op het scherm. Het resultaat van de test legde de jongeman min of meer uit.

Lichaamssamenstelling in het normale bereik, maar een groot gebrek aan water. Drink meer.

Toen kwam de fleboloog. Ze gaf aan dat er problemen zijn met de wervelkolom. Drie borstwervels in zeer slechte staat. Er is een dreiging om een ​​hernia van de tussenwervelschijven te maken. Er is een beetje overtollig vet in de buikstreek. En vet, en de wervelkolom, en genen en menopase - dit alles verergert de conditie van de bloedvaten. Vaartuig hard. het heeft injecties in de aderen, druktherapie en wat vlok nodig. U moet sclerotherapie of scleroplastie doen, en hiervoor moet u een echografie doen met dulex in 3D. De opties werden aangeboden 2: volledig worden behandeld in hun centrum, of leven met wat ik heb, trekken vóór operaties of trofische ulcera. Uiteraard koos ze de eerste optie en ging ze naar een financieel adviseur.

Laten we naar een ander kantoor gaan. Zij gaven de volledige kosten van procedures zonder kortingen. Dit is 234.000 roebel. Deze omvatten: testen, overleg met een fleboloog en een voedingsdeskundige, echografie met een duplex, intraveneuze injecties - 10 stuks, pressotherapie, massage, hardware-behandeling, 24 sessies fysiotherapie gedurende 45 minuten. Maar ik moet slechts 40% van dit bedrag betalen, dat wil zeggen, ze hebben nu een QUOTA. De staat, in het kader van het programma om de bevolking te verbeteren, verdeelt geld aan het centrum, dat wordt gecompenseerd door de resterende 60% van de kosten van een complexe behandeling.

40% is 96.000 roebel, wat ook niet iedereen gemakkelijk meteen kan opmaken. Daarom bieden ze aan om een ​​consumentenlening uit te geven met 18%. Ik sluit in principe geen consumentenleningen af, ik draag geen 96 duizend in mijn zak, ik betaal niet 96 duizend van te voren voor een dienst, het resultaat waarvan niemand mij garandeert - het is ook niet erg

Ik moest zo'n winstgevend aanbod weigeren. (((Hoewel ze op internet over dit centrum op Tverskaya schrijven, dat het een oplichterij is, breng ik ze geen schade toe en ze helpen waarschijnlijk veel mensen, maar het doet er niet meer toe. Laat iedereen voor zichzelf beslissen.

En de gratis set oefeningen voor de behandeling van een hernia die ik op internet heb gevonden, zal me goed doen. Ik zal doen voor profilatiki.. En hoe zit het met de uitbreiding van de aderen - ik weet het nog niet