Klantenrecensies van het apparaat voor de druktherapie "Lymph-E"

Beoordeeld door de hoofdchirurg van het ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie, Academicus van de Russische Academie voor Medische Wetenschappen, Professor, Saveliev VS over het gebruik van het apparaat voor druktherapie Lymph-E:

"Het apparaat voor druktherapie Lymph-E is vrij effectief en wordt aanbevolen voor wijdverbreid gebruik in de medische praktijk."

Hoofdchirurg van het ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie, academicus van de Russische Academie voor Medische Wetenschappen, professor, Saveliev VS

Volledige tekst lezen >>>

Feedback over de toepassing in de revalidatiepraktijk van het apparaat Lymph-E

Feedback van de hoofdarts van het revalidatiecentrum:

"De methode van pneumamassage op het Lympho-E pressotherapie-apparaat is een effectief en gemakkelijk middel om patiënten met vaatziekten aan de onderste ledematen te behandelen in het praktische werk van een revalidatiekamer en thuis."

Hoofdarts van het revalidatiecentrum Ogonek-ES, PhD, OV Nedashkovsky

Volledige tekst lezen >>>

Feedback over het gebruik van het apparaat voor druktherapie Lymph-E

Feedback over het gebruik van Lymph-E in de ANO Association of Mammology:

"Gemiddeld neemt het volume van een ledemaat af met ongeveer 5% per uur longontsteking, dus theoretisch kun je in 20 sessies alle zwelling van een ledemaat verwijderen.

Uitvoerend directeur, Association of Mammology

Ph.D., Art. Onderzoeker A.V. Kondakov

Volledige tekst lezen >>>

Conclusie van de resultaten van de proefwerking van het systeem van intermitterende pneumatische compressieapparaten voor pressotherapie Lymph-E

Feedback over het gebruik van het apparaat voor druktherapie Lymfe-E bij vrouwen in de staat na een radicale borstamputatie:

"Afhankelijk van de mate van oedeem, evenals de ernst van de veneuze component van oedeem, was de omvang van de vermindering van oedeem tussen 25% en 80%."

FSUE Moscow Prothetische en revalidatie gezondheidscentrum

MD Nikitina E.V.

Volledige tekst lezen >>>

Pneumatische massage van de onderste ledematen.

Aanbevelingen voor het gebruik van het apparaat voor druktherapie "Lymfe-E"

. De meest effectieve van deze technieken is een opwaartse massage van de onderste ledematen met behulp van apparaten voor druktherapie.

Afhankelijk van het ontwerp zijn de apparaten voor druktherapie verdeeld in twee groepen:

1. Apparaten die periodieke compressie creëren over het gehele oppervlak van de onderste ledematen op hetzelfde moment. De werkingsmodus van dergelijke apparaten verschilt in de duur van het interval tussen compressie en de duur van de compressie zelf. Instelbaar en druk in de manchet, knijpen ledematen.

2. Meer geavanceerde druktherapietoestellen zijn meerkamers en worden geleverd met mechanische of elektronische controle van de compressiesequentie in verschillende massageruimten...

Prof. Dr. med. Levite E.M.

Systemen voor de behandeling van lymfatisch oedeem in de praktische geneeskunde

De intermitterende pneumocompressiemethode is een zeer effectief middel om patiënten met chronisch lymfatisch oedeem te behandelen in het praktische werk van de fysiotherapeutiekamer in combinatie met andere behandelingsmethoden.

Uitgave: "Polikliniek" № 2 2002

Volledige tekst lezen >>>

De methode van "reizende golf"

In het Medical Engineering Center "Aquita" is een nieuw microprocessorsysteem met intermitterende pneumatische compressie ontwikkeld, een nieuw Lympha-E pressotherapie-apparaat van de nieuwe generatie. Dit systeem wordt met succes gebruikt om alle soorten oedeem te behandelen. De methode is gebaseerd op het effect op het ledemaatweefsel van externe compressiedruk in de "lopende golf" -modus.

Auteur: Malinin A.A., Kandidaat voor medische wetenschappen,

Publicatie: "Wees gezond!" Nr. 6 van 2002

Volledige tekst lezen >>>

Centrum dat hoop geeft

Vandaag willen we met u praten over een onderwerp als herstel na borstamputatie - de kwesties van revalidatie van vrouwen die een radicale behandeling van borstkanker hebben ondergaan (HRHD) zijn zeer relevant. Inderdaad, velen van hen zijn bekend met lymfostasis van de hand na borstamputatie en een aantal andere complicaties.

Auteur: Nikitina EV, Kandidaat voor Medische Wetenschappen,

discussies

Problemen bij de diagnose en behandeling van lymfoedeem

157 berichten

Het is erg belangrijk voor ons om te begrijpen met welke problemen patiënten met lymfoedeem geconfronteerd worden. Voor sommigen is dit een diagnose, voor het hele gebrek aan behandeling weigert de meerderheid van de staat om de kosten van noodzakelijke compressiekleding of andere middelen om de ziekte te behandelen te compenseren.

Het is erg belangrijk voor ons om te leren over het probleem van ieder van jullie. Schrijf ons op [email protected] of in deze discussie uw verhalen en problemen en we zullen ze oplossen.

Met vriendelijke groeten, Ivan Makarov.

De meest effectieve methode van conservatieve behandeling van lymfoedeem is het uitvoeren van cursussen van handmatige lymfedrainage met het opleggen van een compressieverband. Deze methode wordt gebruikt voor lymfoedeem van elke graad met een blijvend positief effect.

Met betrekking tot het apparaat "LYMPHE-E" zal ik verduidelijken, maar ik kan meteen zeggen dat het, net als alle pneumomagers, een aantal ernstige contra-indicaties heeft en bij sommige soorten lymfoedeem zelfs een verslechtering van de toestand van de patiënt kan veroorzaken.

Met vriendelijke groet, Ivan Makarov.
ANO "LYMPH"

Goede middag
Over Lymph-E. In Novosib, aan het Instituut voor Lymfologie van de Siberische afdeling van de Russische Academie voor Medische Wetenschappen, heb ik een dergelijk apparaat gebruikt. Dit is absoluut niet het beste van pneumo-massage. Buitenlandse collega's hebben meestal een groter aantal modi, waardoor de zeer verslechtering wordt vermeden waar Ivan over schrijft.
Met pneumomassage moet voorzichtig zijn, niet streven naar nadovit meer. Minder druk is beter, maar vaker is het wenselijk om voor het slapen gaan of rusten het resultaat te consolideren.

En een vraag voor Ivan, vanaf het begin, waar kan ik lymfedrainage in Rusland krijgen, hoeveel kost het en hoe lang is de cursus? In Nsk, aan het Instituut voor Lymfologie van de Siberische afdeling van de Russische Academie voor Medische Wetenschappen, waar ik hoofdzakelijk wordt behandeld, is deze methode nog niet onder de knie. In het westen is het nu populair en lijkt het echte resultaten te geven.

Advies voor iedereen, gebruik compressie trekkhozhem. Ja - dit is niet altijd handig, het glijdt constant weg, het is warm in de zomer. Maar we moeten nog steeds maximaal gebruiken. Naar mijn mening, de meest comfortabele Medi en Sigvaris (in dit opzicht glijden ze niet zo snel, ze zijn minder duurzaam en ademend).
Geïnteresseerden kunnen meer schrijven over mijn "geheimen", ik heb deze hele technologie, volledig geïntegreerd in het dagelijks leven, om zo te zeggen. ))) Daardoor gebeurde er in de 19-jarige 'ervaring' niets verschrikkelijks en werd de kwaliteit van leven niet bijzonder beïnvloed. / Alles komt goed! (ter ondersteuning van iedereen :-))

Pressotherapie thuis: het proces en de efficiëntie

Om je eigen lichaam perfect te maken en overtollig vet kwijt te raken, volgen de meeste mensen strikte diëten en besteden ze veel tijd aan lichamelijke inspanning.

Met de komst van pressotherapie is het veel gemakkelijker geworden om de vorm te verbeteren en aantrekkelijker te worden - koop gewoon een speciaal apparaat en gebruik het regelmatig.

Meer recentelijk was druktherapie uitsluitend beschikbaar voor klanten van schoonheidssalons, maar vandaag kan iedereen het apparaat kopen.

Wat is er nodig voor druktherapie thuis?

Als u alleen zelf pressotherapie-sessies wilt uitvoeren, moet u een speciaal apparaat kopen dat bestaat uit elementen voor:

Alle delen van het apparaat zijn opblaasbaar en het proces van het regelen van de werking van de apparatuur wordt uitgevoerd door een computer die ermee is verbonden. De procedure zelf is het samendrukken van het lichaam door afwisselend opgeblazen secties van het kostuum.

Het is toegestaan ​​als eenmalig gebruik van alle apparatuurmanchetten, en gedeeltelijk - in dit geval worden ze op delen van het lichaam geplaatst die gecorrigeerd moeten worden.

De actie van het pak bestaat uit het persen van het lichaam met manchetten waarin de lucht binnendringt, waardoor de circulatie en uitstroom van de lymfe wordt verbeterd, de zwelling weggaat en schadelijke stoffen worden verwijderd met een teveel aan vloeistof.

Apparaten voor thuisgebruik zijn niet duur - bijvoorbeeld, de kosten van een vergelijkbare salonprocedure zijn 1,5 duizend roebel, terwijl de apparatuur voor het huis - vanaf 20 duizend. Als we bedenken dat de minimale cursus uit 15 procedures bestaat, ligt het voordeel voor de hand. Als u wilt opslaan, kunt u een gebruikt apparaat kopen waarvan de gemiddelde kosten 12-15 duizend roebel zijn.

De meest populaire modellen zijn:

  • Lymfe-E-1 (basis). Het heeft 8 programma's, de maximale druk op het lichaam is 140 mm Hg. Art. De gemiddelde kosten van 37 000 roebel.
  • Lymph-E-2 (verbeterde versie). Bestaan ​​van 8 programma's, is geschikt voor toepassing van 4 en 7 manchetten, de maximale druk uitgeoefend door het apparaat is 180 mm kwik. Art. Het apparaat kost minstens 45.000 roebel.
  • Doctor Life. Afhankelijk van het vermogen en het model varieert de prijs van 20 tot 55 duizend roebel.
  • Gelukkig systeem. Dit in Korea vervaardigde apparaat kost de koper minstens 29 duizend roebel.

Wat is infraroodsauna en welk effect het heeft, zal ons materiaal vertellen.

Lees meer over de traditionele geheime massage van ons artikel.

Wegwerpbroeken voor druktherapie worden vaak gebruikt tijdens salonprocedures, omdat ze ervoor zorgen dat de huid niet direct contact maakt met de manchetten. Je kunt ze dragen tijdens het uitvoeren van de procedure thuis - dit zal de effectiviteit van de therapie verhogen en het proces van afvallen versnellen, met een broek voldoende voor de hele cursus. Dit product is vervaardigd:

  • van katoen - ze kosten van 500 roebel;
  • van synthetisch materiaal - hun minimumprijs is 200 roebel.

Indicaties en contra-indicaties

Pressotherapie heeft een vrij breed scala aan toepassingen, het wordt getoond voor:

  • zwelling;
  • verstoring van metabolische processen in cellen;
  • cellulite;
  • veroudering van de huid;
  • spataderen;
  • obesitas;
  • zwaarte in de benen;
  • revalidatie na operatie en borstamputatie;
  • vegetatieve dystonie;
  • chronische vermoeidheid;
  • arthritis;
  • als preventie van trombose.

Ondanks de indrukwekkende lijst met indicaties, heeft de procedure ook contra-indicaties, waarbij het niet wordt aanbevolen om pressotherapie sessies te houden. Deze omvatten:

  • diabetes mellitus;
  • ettering en andere ontstekingsprocessen op de huid;
  • ziekten van de inwendige organen op de plaats van blootstelling van het apparaat;
  • hart- en vaatziekten;
  • nog niet genezen fracturen;
  • menstruatie;
  • tumoren, zowel goedaardig als niet;
  • tuberculose;
  • borstvoeding en zwangerschap.

Stapsgewijs algoritme voor het uitvoeren van een pressotherapie sessie

Voer de procedures thuis alleen uit na overleg met een specialist die een individueel programma van procedures ontwikkelt, het meest effectief en effectief voor u.

Je moet weten dat:

  • de sessie mag niet eerder dan 2 uur na een maaltijd worden gehouden;
  • tijdens de procedure mogen er geen metalen voorwerpen op het lichaam aanwezig zijn;
  • totdat de cursus volledig is voltooid, is het gebruik van alcohol volledig verboden.

Een druktherapie-sessie wordt thuis als volgt uitgevoerd:

  1. Een wegwerpkostuum of delen ervan worden op het lichaam gelegd (bijvoorbeeld als de procedure alleen wordt uitgevoerd op de buik en dijen en vervolgens op de riem).
  2. Nu is het noodzakelijk om hardware-manchetten op het lichaam te plaatsen en comfortabel te zitten.
  3. De draden van de manchetten zijn bevestigd aan het apparaat zelf (het is handiger als iemand kan helpen).
  4. Op het paneel is de modus geselecteerd door de expert geselecteerd.
  5. Nu kunt u ontspannen en plezier hebben of zelfs slapen.

In de regel duurt de procedure een half uur, en het interval tussen de sessies is 1-2 dagen, tenzij anders aangegeven in het persoonlijke schema dat door de specialist is opgesteld.

Voor en na: het resultaat is indrukwekkend!

Rationeel gebruik van het apparaat voor druktherapie helpt: de zwelling van het lichaam tot 80% verminderen; verlicht vermoeidheid; Versterken van de microcirculatie door het effect op het capillaire systeem, waardoor de huid wordt aangehaald, vernieuwd, geoxygeneerd, verjongd en geëgaliseerd; ontdoen van externe en interne manifestaties van spataderen.

Recensies van de procedure

Anna, 36 jaar oud:

"Door de aard van mijn activiteit draag ik constant hakken, en tegen de avond begonnen mijn benen behoorlijk sterk te doen. Ik kocht "Lymph-E-2", ik doe regelmatig de procedures en ik ben heel blij - mijn benen zijn minder gezwollen en moe en de spatadertjes zijn bijna verdwenen. "

Elena, 43 jaar:

"Ik heb een Doctor Life-machine, we gebruiken het samen met mijn man. Omdat ik niet werk, gebruik ik het uitsluitend voor gewichtsverlies - mijn taille is 8 cm smaller geworden en het apparaat van mijn man helpt vermoeidheid van de benen en de onderrug te verlichten na werkdagen. "

Christina, 25 jaar oud:

"Ik gebruik Happy System langer dan een maand. Ik ben zeer tevreden over het apparaat zelf (gemakkelijk te gebruiken, relatief goedkoop, gemakkelijk en compact) en met het effect - de postpartum-kilogram en cellulitis zijn verdwenen na de tweede gang van de procedure en de taille is na de derde sessie opnieuw in dezelfde vorm teruggekomen ".

Druktherapie-sessies thuis houden is alleen toegestaan ​​na overleg met een arts. Regelmatige passage van de procedures zal het lichaam slanker maken, de huid jonger maken, vermoeidheid verlichten en verlichten van vele ziekten.

Het onafhankelijke gebruik van het apparaat is niet alleen een aanzienlijke financiële besparing, maar ook een winstgevende bijdrage aan uw eigen schoonheid en gezondheid.

Hoe de Doctor Life druktherapie en lymfedrainage-apparaat werken, zie de video:

Pressotherapie beoordelingen

De procedure helpt

Cellulite verfraait niemand, vooral als je nog maar twintig jaar oud bent, en een onherkenbaar bevalling heeft de vorm veranderd. Zoveel verschillende crèmes hebben ervaren, veel geld uitgegeven. Mijn moeder adviseerde me over een procedure als druktherapie, las de recensies overal, koos de salon en ging. Na de eerste keer werd de huid merkbaar gladder en gladder. Ja, en de algemene toestand is veranderd, het gewicht in de benen is verdwenen en er is een gevoel van lichtheid ontstaan. In de eerste fase zal ik niet stoppen, ik zal doorgaan.

Pressotherapie voor de pers

Ik probeerde in mijn salon een nieuwigheid - druktherapie. Ik wilde alleen op de buikstreek, de pers, en deed het op het hele onderste deel van het lichaam. Originele gevoelens! Alsof iemand je groot knijpt en dan loslaat! Maar serieus, ik vond de procedure leuk, evenals het effect ervan - ik voel de toename van de spiertonus. Ik ben van plan om te herhalen.

Goed figuur

Mijn heupen zijn te vol en mijn priesters passen mij niet. Het opladen van deze plek doet geen pijn om iets te doen. Ze adviseerden me te masseren, maar ik voelde me verlegen (persmassage was een goed idee, je deed gewoon een speciaal pak en masseert voor je met lucht.) De gewaarwordingen zijn aangenaam en na een paar weken kun je het figuur op de juiste plaatsen zien omhoogkomen. na de gebruikelijke massage en niets om je voor te schamen!

Druktherapie

Lymfedrainage-massage of in gewone druktherapie wordt meestal in twee gevallen gebruikt. Ten eerste, als je worstelt met cellulitis die bloeit in verschillende delen van je lichaam. En ten tweede met spataderen. Het gebruik van de tweede casus komt veel minder vaak voor, omdat patiënten met spataderen vaker de voorkeur geven aan een meer bekende medicamenteuze behandeling. En voor cellulitis het meeste. Met behulp van opblaasbare kleding en perslucht worden de noodzakelijke delen van het lichaam aangetast. Wanneer dit gebeurt, het verwijderen van vloeistof op cellulair niveau.

Druktherapie heeft geholpen

Om te herstellen van de zwangerschap heb ik een aantal voorstellen van salons doorgenomen om de elasticiteit van de huid te verbeteren en cellulitis te verwijderen. Inside besloot om druktherapie te doen. Grappige procedure - ze droegen geen pak, bijna als een astronaut, net onder de borst - een stel riemen, broeken, laarzen! Ik heb de procedure normaal overgebracht, het doet me denken aan de drukmeting op mijn arm, alleen in mijn hele lichaam. Heeft al 5 sessies gedaan met een frequentie van 3 dagen. De huid ziet er veel beter uit, thuis breng ik ook een speciale crème aan.

Pressotherapie, als een effectieve methode van correctie

Met de leeftijd hebben mijn maag en lichaam geen esthetische uitstraling gekregen, maar cellulitis. Ik heb lang lichaamsvorm willen doen, ik zag toevallig een artikel over herbehandeling in een tijdschrift en besloot het te proberen. Ingeschreven voor een exprescursus bestaande uit vijf sessies om de 4 dagen. Tijdens de sessie een pak aantrekken en met perslucht verpompen. Bovendien wisselt de druk constant en gelijkmatig af. In het begin was het eng, het leek erop dat ik stikte, maar je kunt er aan wennen en tegen het einde van de sessie prettige gevoelens voelen. Het resultaat liet zich niet lang wachten, lichtheid verscheen in de benen. Aan het einde van de cursus, geen gelijkmatigheid verdwenen, de huid werd meer elastisch, de benen niet meer snel moe. Ik vond het erg leuk, het effect duurde vrij lang, ik denk dat het in de volgende reeks al 10 sessies zal herhalen.

Geweldige massage

Ik ben een plaatselijke arts, ik werk al 33 jaar. Op het werk moet je veel lopen, zoals de auto niet altijd geeft. Ze begonnen pijn te doen en opgezwollen benen. Ik kwam thuis en viel gewoon op de bank. Ze adviseerden druktherapie. Ik ging. Daar kleed je je en leg je een speciale broek, en ze masseren voor je. Pas na twee keer werden de benen merkbaar lichter. Nu is hier een cursus van 10 dagen die is ingeschreven.

Feedback van onze klanten

Een recensie schrijven:

  • Schrijf een beoordeling op Yandex Market
    De feedback over de winkel moet een beschrijving zijn van uw persoonlijke ervaring met de interactie met de winkel bij het bestellen, kiezen, kopen, leveren, zelf exporteren van goederen of het latere onderhoud.
    Ik heb een recensie geschreven wanneer deze wordt gepubliceerd? Reviews worden binnen 24 uur na ontvangst gepubliceerd. U kunt meer informatie over de status van uw beoordeling vinden op de pagina Mijn markt → Mijn beoordelingen.
  • Plaats een recensie met foto's in onze groep Vkontakte

Gebruik de sites van transportbedrijven of e-mail om de echtheid van gepubliceerde beoordelingen te verifiëren. Als u dit wilt doen, kopieert u het factuurnummer of de tracker van de e-mail en plak de onderstaande links in een recensie (behalve die die door onze koeriers in St. Petersburg / Moskou zijn geleverd)

Naam: Ksenia
Plaats: St. Petersburg
Bestelnummer: №1413
Besteldatum: 07/10/2015
Levering: per koerier

Ik kreeg het apparaat in de online winkel "maxmassage". Snel en gemakkelijk. Zeer handige site: hoogwaardige foto's van het product, een gedetailleerde beschrijving ervan, alles is eenvoudig en duidelijk. Het apparaat is zeer goed, heeft vier functies: massage, lymfedrainage, druktherapie, automatische modus. U kunt de druk in de kamers aanpassen, het heeft de functie om de kamers uit te zetten, d.w.z. u kunt masseren waar u het nodig heeft. Ik heb mijn eigen kleine schoonheidssalon en deze massager kwam naar de plek, de klanten waren absoluut blij na de sessies van pressotherapie. Ik heb standaardapparatuur. Ik denk om shorts voor hem te krijgen zodat er meer tevreden klanten zijn. Met dit apparaat kun je niet alleen vechten met overgewicht en cellulitis, maar ook met zwellende en vermoeide benen. Soms sta ik, wanneer ik de hele dag op mijn voeten doorbreng, in mijn broek en ga liggen, geniet van de massage, de pijn in mijn benen verdwijnt onmiddellijk. Het apparaat werd snel geleverd, gratis en op een geschikt moment voor mij. Controleerde de complete set van goederen en werkende staat. Het apparaat is erg tevreden.

Naam: Svetlana
Plaats: Chelyabinsk
Bestelnummer 1780
Datum van bestelling: 07.22.2016
Levering: Transportbedrijf "DPD"

Bestel ZAM-200S INSTRUMENT VOOR LYMPH DRAINAGE, PRESSOTHERAPIE, MASSAGE.
Allereerst was het heel eng om veel geld te sturen, omdat voor mijn stad is een vooruitbetaling van 100% vereist. De bestelling werd echter betaald en kwam binnen minder dan een week. Nam weg van het postkantoor in het winkelcentrum. Het apparaat is goed verpakt, op tijd geleverd. Voltooiing kwam overeen met mijn bestelling, plus zet de crème en een wegwerp pak. Op dezelfde dag testte ik alle 3 de modi ZAM-200S. Meer zoals lymfedrainage en druktherapie. De kracht van het apparaat is goed, ik heb genoeg de helft. Het enige negatieve is een sterke fabrieksgeur aan de laarzen. Over het algemeen ben ik tevreden met de aankoop. Bedankt aan de winkel voor advies, orderuitvoering op tijd en natuurlijk het apparaat zelf.

Naam: Olga
stad: Vladimir
Bestelling: №1831
besteldatum: 25 augustus 2016
Bezorging: afhalen in Moskou
Goede avond! Op 25 augustus heb ik de lymfedrainage-inrichting Seven-liner zam-02 besteld. Opties overeenkomen. Echte verklaarde gave Ik kreeg te horen dat was niet genoeg. En vandaag heb ik mijn bestelling al ontvangen. Zeer snel. Het kind had een lymfedrainage en een massage voor zichzelf. Bedankt, ik ben blij.

Hallo Ik wil een beoordeling achterlaten over de eerlijkheid van de winkel. Ik woon in de Republiek Basjkirostan, bergen. Sterlitamak en erg bezorgd dat de goederen mij niet zullen bereiken. De meeste winkels werken op een prepaid-systeem en het betalen van veel geld is nergens eng en gevaarlijk. Alleen je winkel bood me twee verzendopties aan, die ik heb gebruikt en niet heb verloren. Op aanbeveling van de arts had ik een apparaat nodig dat de lymfe achtervolgde, na een lange studie en zoeken was ik volledig in de war. Ik wil de consultant Angela bedanken voor haar professionaliteit en logistiek medewerker Mariana. Alleen op uw website was ik in staat om te begrijpen wat het verschil is tussen lymfedrainage en druktherapie. Je artikelen zijn duidelijk voor gewone mensen (zoals ik). Nu over het apparaat. Ik gebruik het voor 14 dagen. Het apparaat voldeed aan al mijn verwachtingen. Edemas sliepen, de lendenen hielden op met pijn, ik verloor 4,5 kg. en dit is slechts het begin, dan zal ik de procedures combineren met wraps en vitaminecrèmes. Mijn apparaat Seven Liner ZAM-Luxury in de complete set. Bezorgde TC "Baikal Service" SP-p100764, 10/07/2015. Bedankt allemaal. Dankzij de maxmassage-winkel voeg ik foto's en video's toe aan het terughalen. Met vriendelijke groet, Antonina.

Naam: Irina Yuryevna
Plaats: St. Petersburg
Bestelnummer: 1327
Besteldatum: 13-05-2015.
Levering: Courier

Mijn excuses voor het lange wachten. Hier is mijn recensie, het apparaat is zeer tevreden, helpt echt in de strijd tegen oedeem, verlicht vermoeidheid en zwaarte in de benen. Ik gebruik het graag aan het einde van de werkdag of na het trainen, het gevoel van loden benen gaat onmiddellijk over.

Naam: Andrey
Plaats: Yelabuga
Bestelnummer: 1474
Besteldatum: 08.28.2015.
Bezorging: Business Line-factuurnummer 15-00013303051

Goede dag! Ik bestelde een lymfatisch drainageapparaat ZAM-LUXURY De lymfatische drainage-inrichting, een volledige complexe 4-mode (volledig uitgerust) en Masker "Hot Chocolate" met algen, kaneel en chili (500 ml) en was helemaal tevreden :) plus alles wat ik kreeg als een geschenk twee pakken voor het apparaat en twee crèmes :) waar ik ook heel blij mee was :) Ik oefen thuis massage en veel van mijn cliënten vonden het apparaat leuk, en wanneer je het in een duet met een masker gebruikt, houdt het effect je niet aan het wachten! Veel van mijn klanten vertrokken met het resultaat, zoveel mogelijk bereikten we in 10 sessies minus 4 cm, voor mij is dit een uitstekend resultaat, gezien het feit dat je gewoon liegt en praat :))) en ik hield ook erg van de "Alganika" -cosmetica en vandaag plaats ik opnieuw een bestelling in max massage :) Ik wil aanvullen met "Alganika" :) TK "Business Line" Factuurnummer 15-00013303051 van 08.28.15,

Naam: Babaeva Alesia
Plaats: Makhachkala Resp. Dagestan
Bestelnummer: 1417
Besteldatum: 15-07-15
Levering: TC Energy vrachtbrief nummer 173-1016045

Hallo Een langverwacht pakket ontvangen (07/26/15) Besteld Touch Presso rood in volledige set. Een leuke bonus was 2 crèmes als een geschenk. Ik gebruik het apparaat al een maand, ik ben 5 kg kwijtgeraakt. zwelling, vermoeidheid en huidklonterigheid verdwenen. Ik ben je eeuwig dankbaar voor je hulp bij het kiezen van het apparaat. Successen voor u en enorm van hart. Ik stuur je mijn foto's en video's terwijl ik deze gebruik. TC-energiefactuurnummer 173-1016045 ontvangen

Naam: Elena Tsaraeva
Plaats: Pyatigorsk
Bestelnummer: 1429
Besteldatum: 27-07-15
Levering: Baikal Service vrachtbrief nr. SP-p084102

Hallo Ze bestelde de lymfedrainage-inrichting Air Presso WGT-12000 in de Maxmassage-winkel op 27-07-2015 en ontving deze op 4.08.2015. Ik ben meteen op een geschikt moment naar huis gekomen. Ik gebruik de stimulator voor de preventie van veneuze insufficiëntie en de schoonmoeder van oedeem (ze heeft een lymfoedeem). Massager zeer tevreden service op het hoogste niveau. Heel erg bedankt. Baikal-servicenr. Factuur SP-p084102 ontvangen

Naam: Hope
Plaats: St. Petersburg
Bestelnummer: 1421
Datum van bestelling: 07.22.2015
Levering: Courier

Welkom! Eergisteren bestelde ik op de MaxMassage-website een apparaat met 3 programma's - voor massage, lymfedrainage en druktherapie ZAM-200S. Het was leuk dat de jongeman bijna onmiddellijk belde en zei dat de bestelling vandaag kon worden ontvangen. Gewoon geweldige respons! Het is erg handig dat de klant de levertijd zelf toewijst - en alles werd op exact de aangegeven tijd afgeleverd. Heel erg bedankt voor de snelheid van service en gemak! Een leuke bonus was twee crèmes. Ik gebruik het apparaat een aantal dagen, ik ben tevreden met het proces, ik hoop dat het resultaat hetzelfde zal zijn!
Met respect en dankbaarheid, Hope.

Naam: Natalia
Stad: Rostov aan de Don
Bestelnummer: 1329
Besteldatum: 14 mei 2015
Levering: Baikal Service vrachtbriefnummer SP-m045122

We kochten een machine met druklaarzen ZAM-LUXURY (van fabrikant WelbuTech Seven Liner) voor de Club VELL TIME, we waren erg blij met de snelheid, de kwaliteit van het ontwerp en de levering. Slechts een week later was het apparaat al bij ons. Onze klanten hebben al alle effecten van het apparaat geprobeerd. Lymfedrainage is een massage met perslucht, met behulp van speciale manchetten (broek / jackboots), verdeeld in compartimenten / kamers (elk 5 stuks), waarin afwisselend lucht wordt geleverd vanaf de voeten naar de dijen. Eén klant heeft zelfs een beoordeling achtergelaten "Ik heb onlangs 10 sessies lymfedrainage en druktherapie ondergaan, ik ben in onbeschrijfelijk enthousiasme voor de procedures! Lymfedrainagemassage komt van beneden naar boven, na de procedure is er overtollig vocht en in de benen is er buitengewoon gemak! Ik vloog gewoon na de sessie, beenmoeheid voorbij na een dag op hakken, wallen gingen weg, laarzen werden zonder inspanning in een seconde vastgemaakt.Persotherapie is nuttig bij het opsplitsen van vetcellen en het verwijderen van het lichaam. Het helpt perfect bij het verminderen van cellulitis, het schilferen van de huid als gevolg van celsplitsing en vochtafname en wordt glad. Meer dan 10 sessies, de heupen en de taille werden slanker, het duurde een paar centimeter.Met de procedures was mijn gewicht erg merkbaar, mijn gewicht daalde, ik verloor 2 kilo tijdens de cursus, terwijl je op dezelfde manier eet als voorheen. "
Pressotherapy en lymfatische drainage worden aanbevolen voor diegenen die sedentaire arbeid hebben, of andersom breng je de hele dag op je voeten en, natuurlijk, aan al diegenen die willen afvallen en haatdragende cellulitis. Met dank aan uw bedrijf MaxMassage voor goed werk en transportbedrijf Baikal Service voor snelle levering factuurnummer SP-m045122 (bestelnummer 1329) de stad Rostov aan de Don 18.05.2015g.


Naam: Julia
Plaats: Nizhny Novgorod
Bestelnummer: 1419
Datum van bestelling: 07.16.2015
Levering: Baikal Service vrachtbrief nummer SP-P082077

Goedemiddag, ik wil een recensie achterlaten over het gekochte apparaat in de MaxMassage online winkel. Allereerst wilde ik mijn grote dank uitspreken aan alle medewerkers van dit bedrijf voor hun advies, voor snelle verzending. De bestelling werd ontvangen: 18 juli 2015. 16 juli Ik kocht het Gapo multi-5-apparaat: een multimassageapparaat voor lymfo- en pressotherapie Complete set. Toen ik lymfoedeem had, was dit apparaat slechts een sprookje na de eerste massage die ik zo licht in mijn benen voelde dat ik het niet in woorden kon uitdrukken. Bedankt voor je werk. En nog een speciale dank voor de geschenken in de vorm van crèmes.
En sommige van mijn foto's.

Naam: Tatiana
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1385
Datum van de bestelling: 18/06/2015.
Levering: Courier

Ik kocht een ZAM-LUXE lymfatische drainagemachine voor je, volledige set. Er was een fabriekshuwelijk in de manchet om de taille, maar dankzij het hele winkelteam en persoonlijk aan de senior manager Angela Olegovna, werd ik snel vervangen. Op mijn verzoek werd de middelmanchet vervangen door beenmanchetverlengers. Heel erg bedankt. Nu over het apparaat zelf. Eenvoudig in gebruik: er is een instructie en alle knoppen zijn ook in het Russisch ondertekend. Massage om plezier te maken, zelfs in een droom neigt.

Naam: Irina K.
Plaats: Kazan, Republic of Tatarstan
Bestelnummer: 1312
Besteldatum: 05.05.2015
Levering: Baikal Service vrachtbrief nummer SP-p067100

Goede dag! Ik wil beginnen met het feit dat het verzenden van geld voor een bestelling naar de online winkel altijd de vraag oproept "wees niet bedrogen", dus deden ze dat niet. De bestelling kwam heel snel door het transportbedrijf "Baikal Service".
Nu over het apparaat, ik, evenals mijn moeder en echtgenoot vonden de procedures op het apparaat zam-zam 200 geweldig. Dit apparaat heeft 3 modi, 1 massage en verlicht vermoeide benen, 2 versnelt de lymfe en verbetert de bloedcirculatie van de benen, 3 van cellulitis. Het hele gezin volgde een cursus in 10 dagen en was verrukt van het gevoel van lichtheid in de benen. Bedankt dat je de mogelijkheid hebt geboden om zo'n apparaat te kopen. En nog een speciale dank voor de geschenken in de vorm van crèmes uit cellulitis!

Naam: Julia K.
Plaats: St. Petersburg
Bestelnummer: 1380
Besteldatum: 15.06.2015
Levering: Courier

Ik kocht je een massager Zum Luxe standaarduitrusting. Instructies zijn in het Russisch aan het apparaat bevestigd en op het apparaat zelf zijn alle knoppen ook in het Russisch ondertekend. Het apparaat is zeer gemakkelijk te onderhouden, wat erg handig is om thuis te gebruiken. Er zijn functies van massage, lymfedrainage, druktherapie. U kunt de gewenste tijd voor de procedure instellen en de luchtdruk selecteren. Een ander belangrijk kenmerk is dat u op de manchetten een of meerdere camera's kunt uitschakelen op plaatsen waar geen luchtdruk nodig is (volgens medische indicaties). Ook kan het apparaat voor verschillende procedures tegelijkertijd worden gebruikt (bijvoorbeeld onderste ledematen en handen). Over het algemeen is het apparaat zelf zeer gerechtvaardigd. Ik was heel tevreden.

Naam: Anastasia A.
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1356
Besteldatum: 01.06.2015
Levering: Courier

Ongeveer drie weken geleden kochten we een zam-200-machine, namen het om twee vogels in één klap te doden: een arts schreef lymfedrainage voor mijn moeder voor en ik wilde druktherapie. Moeder deed ongeveer tien procedures op haar benen en 10 op haar arm, haar hand begon minder pijn te doen, haar benen zwellen minder op en ongetwijfeld wordt er veel vocht weggenomen. Ze hebben de machine op halve kracht gezet. De functie van pressotherapie is ook goed, hoewel ik de kracht maximaal gebruik voor de bovenbenen, het is vrij gevoelig, maar misschien zijn de laarzen voor mij een beetje kort. Voordien deed ik de procedures in de salon, de massagetherapeut zette zijn apparaat op het maximum, naar mijn mening was er geen verschil, alleen thuis was het veel comfortabeler.

Naam: Plaats: Jekaterinenburg
Bestelnummer: 130527.04.2015
Levering: Baikal Service factuur SP-p064861

Naam: Elena
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1330
Besteldatum: 14 mei 2015
Levering: Courier

Goede dag! Op 15 mei 2015 werd ik de gelukkige eigenaar van het apparaat voor lymfedrainage, druktherapie en massage ZAM-200S. Levering per koerier is snel en gemakkelijk. Het apparaat kon ter plaatse niet worden onderzocht, er was veel nodig om de dozen te openen, wat een zekere complexiteit inhoudt. De koerier vertelde me mondeling waar ik hoopte dat het fatsoen van het bedrijf. Ik sleepte deze kisten nauwelijks naar huis en begon met een gevoel van volledige voldoening de kisten te openen. Beginnend met geschenken. Fitness gel en miostimulyator waren een geschenk. Fitness gel heeft nog niet geprobeerd, maar de geur is zeer aangenaam. Maar dankzij het geschenk van de begrafenismeester ben ik ter plekke gedood. Toen ik de doos opende en de hele vieze tube met een soort gel eruit pakte, en zelfs half leeg, verslechterde mijn stemming sterk. Ik verwachtte niet zo'n verandering van gebeurtenissen. Ik heb het bedrijf niet gebeld, ik was erg overstuur, misschien zullen ze opletten na het lezen van deze beoordeling en de fout corrigeren. Mijn man kwam thuis van zijn werk, zag me allemaal in dozen en zei een briljante uitdrukking: - En toch kocht je deze rotzooi!
Ik heb mijn man snel gevoed, het apparaat klaargelegd (er is een klein probleempje, wanneer je de stekker in het apparaat steekt, is het erg moeilijk om het eruit te trekken) en bereid je voor op zijn beproeving na de instructies te hebben bestudeerd. Ik heb mijn man ingepakt en ingepakt, de massagestand ingeschakeld, die in de automatische modus staat als het apparaat is ingeschakeld. Het gezicht van haar man begon geleidelijk te groeien en te glimlachen. - Kom op, voeg me nog beter toe, zegt de man, en begint te vertellen hoe de golf van beneden naar boven gaat en de benen zachtjes masseert. Na de massage wordt een akoestisch signaal geactiveerd dat het einde van de procedure aangeeft. Vervolgens probeerden we pressotherapie en lymfedrainage. De man was zeer tevreden en zei niet dat het onzin was. Testapparatuur ging verder I. Terwijl ik mijn arm opsteeg, besloot mijn man om een ​​miostimulator te proberen. Steek een hand op en zet de massage aan. Het is aangenaam. Ik werk de hele dag op een computer, zoals velen van ons, dus een massage met de rechterhand is helemaal niet overbodig. Toen kneep ik in de gordel. Het massageregime in de gordel beviel me op een bepaald moment van de massage niet, het drukte heel erg op de maag, maar het druktherapie-regime was goed. Sterkt het hele gebied van de riem sterk. Nu over het manchet voor de benen. Ik koos de vijfkamer, dacht ik, des te meer, hoe beter, maar in de praktijk besefte ik dat dat niet zo was. Bij manchetten met 4 kamers zal het gebied van hechting aan het lichaam van elke kamer groter zijn en zal de massage meer opvallen (misschien vergis ik me). Insoles naar mijn mening, draag geen semantische lading, ik voelde ze bijna niet, de man is het ook met mij eens. Zonder de knop "dalen" kun je doen, manchetten en zo goed naar beneden gaan. Hoewel de resultaten vroeg zeiden, maar "onzin" was een zeer nuttig iets. De benen achter haar zeggen bedankt, het wordt gemakkelijk na werkdagen. Ik kan geen medische beoordelingen geven, omdat het voor en na het onderzoek moet worden onderzocht, hoewel het doel waarschijnlijk is om achteruitgang te voorkomen. Ik heb spataderen van de eerste graad, mijn man heeft ook spataderen, alleen hij is nog erger. Ik wil niet echt dat de aderen in de loop van de jaren worden grootgebracht, ik hoop dat het apparaat ons hiermee zal helpen. Er is een wens naar de fabrikant. Het zou goed zijn om de onderste kamers sterker te laten opblazen dan de bovenste onder de benen zijn dunner en er is niet zo'n sterke druk als je voelt in het bovenste deel van de voet wanneer de camera's daar worden opgeblazen. Ik denk dat het apparaat met dezelfde druk op elk deel van het lichaam moet werken. Van de modi meer als druktherapie en lymfedrainage. Over het algemeen waren we tevreden (met uitzondering van het heden, dat gewoon liegt en er geen behoefte aan is om het te gebruiken, als het bedrijf niet belt en verandert, gooi het dan gewoon weg). Alle gezondheid, jeugd en schoonheid.
Goede avond!
De gelukkige eigenaar van het apparaat voor lymfedrainage, druktherapie en massage ZAM-200S heeft haast om u te informeren dat zij na het lezen van een beoordeling van een niet succesvol geschenk van het bedrijf, met verontschuldigingen hebben gebeld en een alternatief in de vorm van 300 roebel aan een mobiele telefoon hebben aangeboden en ik ben daar graag mee akkoord gegaan. Heel erg bedankt voor het niet negeren
Dit is een ongelukkig misverstand met een geschenk. We gebruiken het apparaat regelmatig, we zijn zeer tevreden. NOGMAALS NODIG HARTELIJK DANK VOOR UW AANDACHT, WERK EN ORDERABILITY.

Naam: Irina Romanovna
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1274
Besteldatum: 18-03-2015
Levering: Courier

Khachaturian Irina Romanovna, kocht een lymfatisch drainageapparaat ZAM-200S SEVEN-LINER.
Ik was erg blij met het advies over de selectie van het apparaat, heel aardige meid Angela luisterde aandachtig en adviseerde het model dat bij me past. Ik kreeg mijn apparaat vrij snel 1-2 dagen, maar het bleek dat één boot een fabrieksfout had. Ik heb gebeld en het huwelijk aangekondigd, ik heb de complete set onmiddellijk vervangen door een nieuwe. Zeer tevreden over de service van dit bedrijf en de verantwoordelijkheid voor hun producten. Niet alleen ik gebruik het apparaat, en mijn echtgenoot, ondanks alle scepsis aan het begin van de procedures, moest hij toegeven dat het apparaat op wonderbaarlijke wijze zwelling, vermoeidheid in de benen verlicht en ook pijn in gewonde gewrichten verlicht. Heel erg bedankt, veel geluk en voorspoed.

Naam: Natalia
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1313
Besteldatum: 06.05.2015
Levering: Courier

Goede middag Ik werk als een verkoper en 's avonds voel ik gewoon mijn benen niet. Ik besloot op internet te zoeken naar enige opluchting. Ik vond de site maxmassage, er is zo'n overvloed aan verschillende apparaten, voor elke portemonnee. Ik vond ZAMZAM LUXE op mijn portemonnee. Bracht de volgende dag. Er waren manchetten voor benen, een riem en een manchet om de arm. Beginnend met de benen, God, wat een genot, moeheid ging recht voor onze ogen. Toen probeerde ik de riem en manchet bij de hand. Woorden kunnen niet overbrengen, het is noodzakelijk om het te proberen. Op dit moment heb ik al 12 sessies gedaan, het resultaat is duidelijk. Er was geen vermoeidheid, de huid in de taille gespannen, gladgemaakt, mijn moeders handen deden pijn, na de sessies verdween de pijn, nu kan ze haar armen opheffen, en meer recentelijk heeft één arm nauwelijks gehandeld. Eén apparaat, en hoeveel voordeel hij bracht, hij behandelt het hele gezin en spreekt Russisch, een moeder met haar slechte gezichtsvermogen heeft zichzelf aangepast en gebruikt het zelf. Dankzij maxmassage voor zo'n multifunctioneel apparaat. Ik raad het iedereen aan. Ja, meer tevreden geschenken in de vorm van crèmes. De huid is zo fluweelachtig, elastisch geworden. Nogmaals bedankt voor wat je bent!

Naam: Lydia
Plaats: Samara
Bestelnummer: 1309
Besteldatum: 05.05.2015
Levering: Baikal-factuur SP-P066523

Hallo Ik was op zoek naar een goedkoop apparaat, maar om er meer functies in te hebben en de modi waren nodig: massage, lymfedrainage! Omdat je er twee tegelijk moet gebruiken, familieleden met verschillende ziektes. Mijn moeder heeft limbostasis van de ledematen, haar benen zwellen veel en ze "zeuren". Ik heb spataderen van graad 2, onderging een operatie om ze te verwijderen, nu wordt hen nu het halve jaar verteld dat ze compressieondergoed (kousen) moeten dragen en lymfatische drainageprocedures moeten uitvoeren. Lange tijd bestudeerd het bereik en de verkopers. De maxmassage-winkel bleek het meest waarheidsgetrouw en informatief, waar ik een bestelling plaatste. Ik werd geadviseerd, overeengekomen levering. Transportbedrijf "Baikal-service" bracht het pakket rechtstreeks naar huis. Toen het apparaat werd geopend, was het meest onverwachte een geschenk in de vorm van een crème te zien, evenals degene die ik al besteld had. Over gevoelens: gedurende 3 dagen dat we het bij mama hebben getest, sliep het oedeem 2 cm. Ik heb hetzelfde, het proces van het achterlaten van hematomen zal langer zijn, maar de gewaarwordingen zijn aangenaam en, nog belangrijker, nuttig. Het apparaat is echt multifunctioneel, we hebben nog niet eens alle mogelijkheden bedacht, maar we zijn aan het leren. Bedankt van de hele familie Tikhomirovs.

Naam: Andrei en Elena Derzhavin
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1301
Datum van de bestelling: 04/17/2015
Levering: Courier

Naam: Valentine
Plaats: Izhevsk
Bestelnummer: 1288
Besteldatum: 14/04/2015
Levering: Baikal-servicefactuur SP-p062644

Goede middag Ik wil iedereen vertellen over mijn ongelooflijke ontdekking van lymfedrainage-apparatuur thuis, als dergelijke apparaten 20 jaar geleden zouden zijn geweest, dan zouden we al op oudere leeftijd dergelijke problemen niet hebben. Zodra de rugpijn ondraaglijk werd en de benen nog meer opzwollen, hielpen de pillen en zalven slechts een tijdje, stapten op het internet en gingen op zoek naar redding. Ze vond een enorme selectie op de maxmassage-website. Ik belde, ze raadpleegde me, adviseerde me wat het beste was voor mijn rug en benen, en alles was zeer competent en professioneel, en de prijzen waren aangenaam verrast. Op andere sites rolt het prijskaartje gewoon over, maar hier is het zeer acceptabel. Ik kocht het apparaat Seven Liner ZAM-luxury in een standaardset plus een manchet voor de rug, die de volgende dag werd meegenomen. Al na de eerste gang van zaken voelde ik me beter. Ze hield tien sessies, nam vervolgens een pauze voor een week, en opnieuw tien sessies. Ongelofelijk gevoel, voordat de benen zwollen en gewatteerd waren, na de procedures met beenmanchetten voelde ik me licht, ik voelde me niet zo lang zo gemakkelijk. De pijnlijke (doffe) pijn in de benen en de rug is verdwenen, slapeloosheid, kwelt me ​​niet langer. Het was ook heel prettig om de crème "Cellulite Gel-Clay" cadeau te doen, ik gebruik het bij elke procedure, in probleemgebieden. Bedankt maxmassage voor uw zorg voor mensen, voor professionaliteit. Veel succes!

Naam: Maria
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1303
Datum van bestelling: 04.22.2015
Levering: Courier

Hallo Ik ben een vaste klant maxmassage, ik zag dat er nieuwe items waren en meteen besteld. Ik heb Laminaria-scrubcrème, Fucus-scrubcrème, vernieuwde crèmepeeling, fitness-gelmodellering (ik gebruik deze bij elke training!) Geprobeerd en zonder en onmiddellijk het verschil te zien. Voor nieuwe crèmes - elke crème is op zijn eigen manier goed. De huid reinigt goed en geeft het elasticiteit. Het voelt als fluweel. Aangenaam aroma en veel nuttige: algen, vitamines die zo noodzakelijk zijn voor onze huid. Bedankt voor de snelle levering. Foto's bijgevoegd. Maria. Moskou. Bestelnummer 1303 van 04.22.2015

Naam: Sergey Ivanovich
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1233
Besteldatum: 11.02.2015
Levering: Courier

Ik pakte het apparaat voor druktherapie op en mijn zoekacties werden met succes bekroond! Ik kocht Seven Liner Zam 100, het helpt veel na de dagelijkse voetbaltraining. Het ontspant de spieren, zelfs de trainer merkte dat het uithoudingsvermogen toenam en de slagen krachtiger werden. En onze masseur, hoewel aanvankelijk sceptisch, zei dat hij de juiste keuze had gemaakt. Bedankt voor de snelle levering, het cadeau was ook de manier, moeder keurde de crème goed! ;)

Naam: Elizabeth P.
Plaats: St. Petersburg
Bestelnummer: 1230
Besteldatum: 10 februari 2015
Levering: Courier

Hallo allemaal In het bedrijf ontving ik een massage-massage Zespa ZP-405 in het bedrijf, ik wil mijn dankbaarheid uitspreken aan het bedrijf voor snelle levering en professionaliteit. De stimulator zelf is erg geliefd, uitgerust met een handige pen en afstandsbediening. Ze deed vijf sessies, zag en was aangenaam verrast door het resultaat, het veneuze gaas was bijna weg, de pijn was weg, lichtheid verscheen in mijn benen, ik wil dansen. Een half uur per dag ('s morgens) en ik kan de hele dag rennen en voel me niet moe. Een half uur voor het slapen gaan en rustig en met plezier slapen. Ik heb lang geweten over de voordelen van lymfedrainage-apparaten, maar alles is niet zoals het was, er was geen tijd om een ​​geschikte voor mij te vinden. En nu is dit ook erg relevant, omdat het zomerseizoen begint, voor mij zal het apparaat simpelweg niet worden vervangen na het werken in de tuinbedden. Dank aan het hele maxmassage team voor hun hulp bij het kiezen en kopen, bedankt voor de leuke toevoeging in de vorm van een pot crème. Elizaveta P. St. Petersburg, bestelnummer 1230 van 02/10/15

Naam: Anna
Plaats: Nizhny Novgorod
Bestelnummer: 1292
Besteldatum: 04/09/2015
Levering: vrachtbrief Baikal SP-P061670

Heel erg bedankt. Bestelling ontvangen De levering was het bedrijf Baikal, alles op tijd en snel. Ik bestelde de optie Doctor Life shorts in de hoeveelheid van 2 stuks voor het apparaat van de therapie The Doctor Life ACE Premium eerder in uw winkel gekocht.
Ik ben erg blij dat de crème als geschenk aan de bestelling is toegevoegd! Ik zal bij u bestellen en verder! Successen en welvaart!

Naam: Natalia
Plaats: Leningrad, Murino
Bestelnummer: 1255
Datum van bestelling: 02.27.2015
Levering: Courier

Goede middag Ik kocht de ZAM 02-eenheid als standaard, ik had een probleem met de aderen, na verschillende procedures was het verschil erg merkbaar, mijn benen waren licht, de zwelling ging weg. Een leuk geschenk was een afslankcrème. Het is heel leuk om met je om te gaan, alles snel, efficiënt en met een glimlach. Heel erg bedankt. De bediening van de stimulator is erg handig, een persoon op elke leeftijd kan ermee omgaan. Toen ik de manchetten voor de eerste keer droeg, legde ik de druk op de kleinste (zoals de consultant mij adviseerde), daarna begon ik het te vergroten en het was genoeg voor mij voor de helft van mijn grootte. Het werkt zonder lawaai, het ontwerp ziet er mooi uit, en er is zelfs een handvat om te dragen. Nu wil ik een manchet voor de arm kopen (omdat de verouderde huid verzakt en spieren niet werken) en voor de taille (lees dat je de spieren van de onderrug en de pers kunt versterken) voor een volledig herstel van het lichaam, mogen we de juiste voeding en lichaamsbeweging niet vergeten, en de stimulator is onze levensassistent en natuurlijk een aangename ontspanning. Heel erg bedankt. Foto bijgevoegd. Bestelnummer 1255 van 27.02 15g. Len. regio. n. Murino.

Naam: Alice
Plaats: St. Petersburg
Bestelnummer: 1287
Besteldatum: 04.04.2015
Levering: Courier

Welkom! Ik ben een recensie aan het schrijven, omdat ik mijn indrukken wil delen. Ik heb een bestelling gedaan in de maxmassage-winkel voor de Doctor life plus stimulator - standaardset, maat L en voor Doctor Life compressie short! De volgende dag gebracht, meteen aan het werk op kantoor. Onmiddellijk probeerde ik het tijdens de lunch, ik had niet de kracht om te wachten tot ik thuis was, na het trainen van mijn beenspieren rond mijn kuiten en onderbenen, onderrug, billen (kont) pijn. Ik doe meteen een korte broek aan, ze zien er zo enorm uit, maar er zijn drie ritssluitingen, ik heb het vastgemaakt aan de dichtstbijzijnde, ik heb de maat 42. in eerste instantie dacht ik dat ik het niet eens zou comprimeren, zoveel waren gratis voor mij. Maar toen het proces begon, is er zo'n bezorgdheid. Zoals alles werd een golf van knijpen, van de benen naar de taille, geperst als een pasta uit een buis, en zo recht geperst goed. De druk op het apparaat was in staat om slechts 200 te weerstaan, en daar was het tot 240 - hoe groot kunnen ze knijpen.))) In het algemeen lag ze in volledige ontspanning, rustte en viel zelfs in slaap)))) Toen al deze therapie voorbij was, werd ik wakker) )))))))) Hier is een werkonderbreking, rustte - door gemasseerd, klasse! Ik nam het apparaat niet mee naar huis, omdat de medewerkers het ook wilden proberen, de volgende dag, tijdens de pauze, probeerde ik het apparaat met de manchetten op mijn benen, en dan was de druk slechts 220 mm / Hg / st. Met volledig vertrouwen kan ik nu iedereen vanaf maat 42 adviseren. Ik vond het leuk, nu zal ik elke dag ontspannen na mijn werk en training. postscriptum Alisa, St. Petersburg Bestel: 1287 van 04/03/15

Naam: Daria P.
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1209
Datum van de bestelling: 01/20/2015
Levering: Courier

Hallo Ik kocht in januari een POWER Q1000-lymfemassage-apparaat in een standaardset en een in de hand te houden stimulator UNIX UHM-3900. Ook ontving ik als cadeau 2 crèmes 'Fitness gel-modellering voor het lichaam' en 'Voedende crème met hyaluronzuur met algenextracten en ceramiden'. 2 gangen gedurende 10 dagen (met een pauze van een week). Ik geef toe dat cellulitis bladeren te zien zijn met een ongewapende uitstraling. Ik gebruik de handmassageapparaat en de verschillende bijlagen voor de pers, de armen voor de triceps en de spieren van de taille en rug als geheel. In onze duizelingwekkende werveling van het leven zijn zulke massagers onze redding. Dank aan de adviseurs en koerier voor uw werk. Ik raad iedereen aan je winkel.

Naam: Antonina
Plaats: St. Petersburg
Bestelnummer: 1260
Besteldatum: 03/05/2015
Levering: Courier

Goede middag Ik kocht een Unix UHM-3600-stimulator bij maxmassage.ru en bracht hem meteen thuis op de dag van bestellen. Onmiddellijk op de mail stuurde instructies in het Russisch. Ik was erg tevreden over de service. Nu over het apparaat. Zeer krachtige motor, bewegende massagekussens (volg de contouren van het lichaam), warmt zeer goed op dankzij de infraroodlamp. Hield vier sessies, mijn gevoelens gaan verder dan woorden)) de huid op de dijen, waar cellulitis zich ophoopt, wordt het meest van allemaal zachter en kleurt roze (het sinaasappelhuideffect verdwijnt), na een massage op de billen en buik (druk) - ik voel hoe de spieren elastisch worden, en het belangrijkste is dat mijn hele familie deze stimulator gebruikt. De man ontspant de rugspieren, de dochter masseert na het dansen het spel. Dankzij maxmassage voor de cadeaucrème op het apparaat.De anti-cellulitis-gel met betuline en berkenknoppen extract "hij benaderde mijn procedures zeer. En bedankt voor zo'n geweldig apparaat.

Naam: Svetlana
Stad: Rostov aan de Don
Bestelnummer: 1286
Besteldatum: 04/02/2015
Levering: Baikal-servicefactuur SP-p059458

Goede dag! Ik wil een recensie achterlaten voor het Zespa zp405-apparaat en mijn dankbaarheid aan u persoonlijk kenbaar maken, Angelica en het hele team op maxmassage.ru Ik ben al lang op zoek naar een goed lymfedrainage-apparaat en heb hun grootste keuze bij u gevonden. De optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit, evenals het grootste assortiment en de volledige beschrijving - dit alles leidde ertoe dat ik uw keuze voor de bestelling op uw site stopte. Ik vond het erg leuk dat jij het was die alle gerelateerde producten vond voor alle aangeboden apparaten, die ook een rol speelden bij het kiezen van de site voor de bestelling. Afzonderlijk, zou ik de snelheid van levering aan de regio's willen opmerken, was ik aangenaam verrast. Heel erg bedankt dat je ons jarenlang hebt geholpen onze gezondheid te behouden. Successen voor u en welvaart! Nogmaals bedankt!

Naam: Svetlana
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1197
Besteldatum: 04.02.2015
Levering: Courier

Goede middag Ik wil mijn indrukken van de Shiatsu massagekap delen. Gisteravond heb ik geprobeerd en was gewoon onder de indruk van dit massage vest. Weg met hoofdpijn, nek als nieuw. Ik masseerde mijn maag, benen en rug, het was alsof ik weer in elkaar was gezet. Ik raad iedereen aan om deze cape te kopen, de investeringen zijn niet groot, maar verbeteren je gezondheid en krijgen veel plezier. Hartelijk dank aan maxmassage voor zo'n succesvolle acquisitie.

Naam: Anna Oleynikova
Plaats: Moskou
Bestelnummer: 1249
Besteldatum: 25 februari 2015
Levering: Courier

In februari 2015 vroeg een vriendin haar om een ​​apparaat voor lymfedrainage te vinden (ze woont niet in Moskou) en ze heeft haar eigen massagekamer.
Zoeken gaf verschillende sites met vergelijkbare producten uit. Ik heb gekozen voor de site maxmassage.ru. Ik vond dat er een vrij ruime keuze aan apparatuur is en alles is in detail geschreven over elk apparaat, alle technische specificaties zijn vermeld. Dankzij dit kon een vriend de juiste machine voor zichzelf kiezen, hoewel ze in eerste instantie naar een heel ander model keek. De volgende dag had ik het gekozen apparaat. De levering is snel! Het was tevreden! En geen vooruitbetaling! Berekend met de koerier ter plaatse! Zelfs de crème als een geschenk is zeer tevreden.
Ze gaf alles aan haar vriend en hier binnen een paar dagen na het ontvangen van het pakket dat ze me schrijft (ik citeer):
"Ik ben blij.))))))))))))))))))))) Gisteren heb ik mezelf als een cocon omwikkeld en alles gemasseerd! Krutooooooooooooooooooooooooooooo."
"Vandaag heb ik de crème geopend. (Eindelijk bereikten ze) ABALDEEEEET SUPER! :) Ik breng me niet naar de salon, ik laat het aan mezelf over)))))))))))))))) De huid is er gewoon prachtig na."

Naam: Oleg
Plaats: St. Petersburg
Bestelnummer: 1198
Datum van de bestelling: 01/03/2015
Levering: Courier

Feedback op het prachtige apparaat GAPO krachtverlenende mat voor spierspanning en het creëren van een mooi lichaam.
Eindelijk kreeg ik een recensie te schrijven, en het begon allemaal met het feit dat in het nieuwe jaar vakantie op bedrijfsfeest, in een fit van plezier trok zijn rug. Het gevoel is niet prettig, alles is uitgesteld tot later, maar de pijn nam het over en kwam toevallig deze site tegen, die in alle opzichten van nut is. Ik heb op 31 december een bestelling geplaatst, bij de eerste twijfel was het de moeite waard om te bestellen zodra de levering niet eerder was dan 12.01, maar de manager belde en zei dat ze 03.01 zouden brengen, waar ik zeer tevreden over was, omdat mijn rug pijn deed (ik was allergisch voor het verwarmen van crèmes).
Over het gebruik van de stimulator, zal ik zeggen dat de eerste keer dat de sensaties ongewoon zijn, maar het resultaat was zeker tevreden. De lichtheid kwam niet alleen op de rug, maar ook door het hele lichaam. Na verschillende procedures om het apparaat te gebruiken, werd de achterkant vrijgegeven. En zijn vrouw na het werk gebruikte om de nekwervels uit te rekken en merkte alleen op dat de hoofdpijn verdwenen was. Dit is nu mijn favoriete massage-ritueel en mijn vrienden met een lach op hun gezicht proberen hun effect. Bedankt voor je werk, een uitgebreide beschrijving en gedetailleerd advies, het is zeer verheugend! Het beste voor u en succes!

Ga naar de volgende pagina: